• Barnsteen Barnsteen Baby Ketting Ruw - Earthchild

  Ekobebe al ruim 14 jaar het adres voor de mooiste Barnsteen kettinkjes!
  Producent: Barnsteen
  Code: RD0052
  Prijs:
  14.79

  • Een eigen ontwerp van ons ~ Lichtgewicht Barnsteen Ketting Ruw Earthchild ~

   Een Barnsteen baby kettinkje, is heel licht om te dragen en staat bijzonder schattig maar wordt eigenlijk gedragen vanwege de pijn verzachtende werking bij het doorkomen van tandjes. Dit komt doordat bij het dragen op de huid het actieve ingrediënt "barnsteen zuur" in het Baltische amber vrij komt.

   Er zijn altijd veel vragen over de juiste maat
   Deze ketting is bij aankoop ca. 32 cm lang (en te velengen) en is prima geschikt voor baby's en kinderen tot de leeftijd van ca. 5 a 6 jaar.

   Wordt de ketting na verloop van tijd te kort om fijn om te hebben dan kun je de ketting eenvoudig een aantal centimeter zelf oprekken. De geliefde ketting groeit dus met je kindje mee zonder dat je een nieuw exemplaar hoeft aan te schaffen.

   Denk erom: Niet aan het sluitinkje zelf trekken maar uitsluitend het koord met twee handen oprekken in tegengestelde richting. Trek je aan het slotje dan schiet de draad uit de sluiting!

   Productie: EU
   Keurmerk: Gecertificeerd amber
   Sluiting: veiligheidssluiting met schroefdraad
   Lengte: ca. 32cm

   Barnsteen bij ekobebe een jarenlange traditie
   Het gebruik van die leuke en fijne barnsteenkettinkjes is een TREND geworden in Nederland, België. Dat het zo groot zou worden hadden we 14 jaar geleden, ondanks onze liefde voor barnsteen niet kunnen voorzien. Barnsteenkettinkjes zijn nu werkelijk overal te koop, veelvuldig op het internet en in winkels. Ons valt op dat de prijzen wel heel erg uiteen lopen en dat in de meeste gevallen voor precies hetzelfde kettinkje.

   Wij kopen onze sieraden lokaal in en doen dat DIRECT via onze vaste artisans ZONDER TUSSENHANDEL en UPBRANDING en garanderen hiermee de allermooiste barnsteensieraden tegen een faire prijs.

   Onze eigen ervaring
   Onze beide dochters dragen hun barnsteenkettinkjes al vanaf jonge leeftijd en hebben de periode van het doorkomen en krijgen van tandjes en kiezen zo goed als probleemloos doorstaan. Ook zelf draag ik mijn eigen barnsteensieraden met veel plezier.

   Veiligheid bij het gebruik van een barnsteen Ketting, armband of anklet voor je kind.
   Voor baby sieraden geldt dat deze altijd onder toezicht van een ouder mogen worden gedragen. Dit is een algemene veiligheidswaarschuwing in verband met kleine onderdelen van sieraden en het gevaar op verstikking. Barnsteensieraden zijn in geen geval speelgoed of speelgoedonderdelen en kleine kinderen mogen niet slapen (zonder toezicht) of druk spelen met een barnsteenketting om.

   - Houd altijd toezicht op de baby's tijdens het dragen van de barnsteen
   - Verwijder de barnsteen terwijl het kind overdag of 's nachts slaapt
   - Kinderen mogen barnsteensieraden nooit in de mond nemen of erop kauwen vanwege gevaar op verstikking.
   - Zoek medisch advies als je je zorgen maakt over de gezondheid of het welzijn van je kind
   - Voor de veiligheid ver weg van baby's bewaren
   - Verwijder amber wanneer een baby slaapt of niet onder toezicht staat
   - Stop met het gebruik van het sieraad als je beschadigingen aantreft

   Algemene veiligheidsvoorschrift: Volgens de EU-veiligheidsvoorschriften moet je barnsteen sieraden niet zonder toezicht gebruiken bij kinderen onder de 36 maanden omdat het kleine onderdelen bevat.

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie