• Nederlands taalpakket
  • English
  Biologische Baby- en Kinderkleding Baby & Kinder
Kleding

Biologische Baby- en Kinderkleding

  Biologische Baby- en Kinderartikellen Categorieën
Biologische Baby- en Kinderartikellen

  Geboortewinkel Ekobebe Nieuw binnen
Geboortewinkel Ekobebe
    
    
     Barnsteen Dames Armband op Elatisch Koord
          DAMES ARMBAND
         ELASTISCH KOORD

     Damesketting Barnsteen Hanger Infinity
            DAMESKETTING
       BARNSTEEN HANGER
 
      Barnsteen Ketting Baby Peuter Ekobebe
       BARNSTEEN KETTING
     BABY PEUTER EKOBEBE

  
  Barnsteen Anklet Baby Peuter
        BARNSTEEN ANKLET 

      
Barnsteen Ketting Baby Peuter Kind Jubileum Korting
       BARNSTEEN KETTING 
        Barnsteen Ketting Baby Peuter Ruw
         BARNSTEEN KETTING
          BABY PEUTER KIND

 

      Damesketting Barnsteen Cognac
 DAMESKETTING BARNSTEEN
            COGNAC 48cm 

      Barnsteen ketting voor kinderen en baby's
        BARNSTEEN KETTING
           MET GEMSTONES
 

 
De Leukste berichtjes
Barnsteen van Ekobebe
Wij stonden aanvankelijk een beetje sceptisch tegenover de barnsteen ketting. 
Maar na vele wakkere nachten met onze zoon van negen maanden (ondanks paracetamol, druppels enz.) was de barnsteen ketting het proberen waard. We hebben de ketting omgedaan en we zagen het rode wangetje heel snel verdwijnen. We zijn nu een paar dagen verder en alle klachten zijn verdwenen terwijl er wel weer een tandje doorkomt. Het werkt fantastisch! Hartelijk dank voor deze mooie ketting en de snelle levering.

Marciana de Jong - Veenendaal
-----------------------------------
Voor onze middelste 2 jaar geleden een kettinkje gekocht. Hij heeft nooit last gehad van het doorkomen van zijn tandjes. Maar omdat het kettinkje hem zo mooi staat blijft hij het nu hij al zijn tandjes heeft gewoon dragen. We krijgen er ook erg leuke reacties op. Voor onze jongste dochter (3 mnd) moeten we nu dus een eigen ketting gaan bestellen. Ook voor mezelf ga ik een mooie ketting uitzoeken!

Mvg Ingrid - Zoetermeer
-----------------------------------
Sinds haar geboorte heeft onze Lente deze prachtige barnsteenketting al om. Nu, 26 maanden later vinden we hem nog steeds even mooi. Bedankt! 

Vriendelijke groetjes, Nannet de Wildt
---------------------------------
Ik wilde jullie mailen hoe het gebruik van de barnsteen babyketting bevalt. Dat had ik beloofd.
 
Livia is nu 7,5 maand en heeft inmiddels 2 tandjes. Van de eerste hebben we nauwelijks iets gemerkt, ze heeft niet gekwijld, nergens last van gehad. Bij het tweede tandje kwijlde ze ook helemaal niet, ze was wel korte tijd iets onrustiger. Al met al ben ik heel tevreden over de ketting. Ze trekt er niet aan. En ik heb het gevoel dat ie helpt bij het doorkomen van de tandjes.
 
Hartelijke groet,
Emily - Utrecht
-----------------------------------
Ik heb per vandaag mijn barnsteen ketting ontvangen voor de baby.
Wat zien de stenen er mooi, en zuiver uit.
Erg goede kwaliteit zeer zeker. Wij zijn er blij mee!

En bedankt voor het leuke hartje, een postieve groet ook terug!
 
Met vriendelijke groet,
mevr. Horne - Waalwijk
-----------------------------------
Beste Rene, De eerste beviel zo goed dat we nu ook voor vrienden eentje willen hebben.

Met vriendelijke groet, Pavle Bojkovski - Amsterdam 
-----------------------------------
Super mooie ketting ze staan mij twee dochters super. Bij mijn jongste dochter heb ik er ook nog een bergkristal hangertje aan gehangen tegen wagenziekte en het werkt! echt super.

Mayke Meen - Eemdijk
-----------------------------------
Kijk uit naar de kettinkjes, mijn peutertje droeg het vanaf 6 maanden, maar ik heb het zo'n 2 maanden geleden afgedaan en weggegooid, dacht nu wel lang genoeg gedragen. Maar schijnbaar is hij er nogal aan gehecht, hij blijft erom vragen en verteld ook aan anderen dat ik zijn ketting heb weggegooid...een dankbaar kettinkje dus, dacht een mooi verhaaltje om te vermelden :) Nu ook 1 voor baby broertje lief, ik gooi ze niet meer weg.

Mvg Roos van Delzen - Ridderkerk
--------------------------------
Lieve familie Hulzinga,

bedankt voor de kettingen (Ruwe Barnsteen Ketting Melk Honing (46cm). Ze zijn vandaag binnen gekomen. We zijn er superblij mee. Veel liefs

Celesta Broos - Mijdrecht
---------------------------------
Hallo!

Vandaag is de ketting bezorgd,

Bedankt hij is prachtig !

Groet Liesbeth Dingemans
-----------------------------------
We hebben het kettinkje keurig op tijd ontvangen. Het is zo lief !! Eigenlijk had ik niet verwacht dat het zo klein zou zijn, op foto toont het pakken groter. Het is voor een baby perfect van formaat en met kleine kraaltjes. Ons meisje is 1 jaar en het past perfect , ze kan er niet gemakkelijk bij waardoor het ook veilig is. Het valt niet onmiddelijk op , het is sober en dat was wat we zochten. We zijn zeer tevreden !

Nathalie Viaene
----------------------------------- Vandaag al gekregen. Past perfect en het is heel mooi gemaakt. Ik ken het al van onze oudere dochter die heel veel heeft afgezien met het krijgen van tandjes. Bedankt voor de toffe warme verpakking van de ketting. 

Groetjes uit Kortrijk
----------------------------------
Barnsteentjes zelf zijn van buitengewoon mooie kwaliteit en de draad is vakkundig en op de juiste wijze geknoopt. zeker de betere barnsteen en nette verzorgde levering van ekobebe. 5 sterren!

Astrid Boogaard
---------------------------------- De ketting staat haar prachtig en zou het toeval zijn dat ze met dit kettinkje voor het eerst de nacht heeft doorgeslapen :)

Met vriendelijke groet,
Eefje van Meer

----------------------------------
Hallo,

De ketting is aangekomen, wij zijn er enorm blij mee.

Mvg Silvia & baby Johnny
----------------------------------
Het pakje zat inderdaad vandaag in de brievenbus!
Heel blij met de ketting en het zakje.

Bedankt en groetjes,
Inge Groffils - Tildonk

  Lees hier leuk artikeltje
door Jetteke van Lexmond!


Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Cookies worden gebruikt wanneer u producten in het winkelwagentje plaatst en zijn dus vereist voor een goede werking van deze site.

Opzoek naar een Uniek en Traditioneel Baby Sieraad?
Ekobebe al ruim 11 jaar het adres voor de mooiste kwaliteit Baltic Barnsteen 

Baby Barnsteen Kettinkjes Jubileum Korting! 


-15% Geldt op al onze handgeknoopte Barnsteen Kettinkjes voor Baby Peuter Kind en een aantal Praktische Barnsteen Anklets en Armbandjes!

- Barnsteenkettinkjes v.a. slechts €11,00

- Barnsteen Armbandjes Anklets v.a. slechts €5,00

Ruim 11 jaar geleden begonnen wij met de verkoop van barnsteenkettinkjes en sieraden voor baby, peuter, kind en volwassenen. Over het gebruik, bijvoorbeeld als alternatief voor medicatie tegen pijnverlichting bij het doorkomen van tandjes was in Nederland en België over het algemeen weinig tot niets bekend. In vele noordelijke landen is het dragen van Barnsteen bijvoorbeeld bij jonge kinderen echter de normaalste zaak van de wereld. Veel baby's en kinderen dragen hun barnsteen ketting vanaf jonge leeftijd. Iets wat wijzelf ook kennen vanuit onze eigen familietraditie.

Onze beide dochters dragen hun barnsteenkettinkjes al vanaf jonge leeftijd en hebben de periode van het doorkomen en krijgen van tandjes en kiezen zo goed als probleemloos doorstaan. Ook zelf draag ik mijn eigen barnsteensieraden met heel veel plezier.

Barnsteenkettinkjes en Anklets - Een bijzonder en prachtig baby en peuter sieraad dat nu ook in Nederland en België een echte trend schijnt te zijn geworden.

Ieder barnsteen sieraad wordt door ons persoonlijk met de hand geselecteerd

Lees hier leuk artikeltje door Jetteke van Lexmond.

Barnsteen Ketting Peuter - Met Dank aan Merel Gubbels - AmsterdamIn de Baltische Staten, Duitsland, Oostenrijk en andere landen in Europa is het dragen van een barnsteenketting bij kinderen en baby's de gewoonste zaak van de wereld.  Barnsteenkettinkjes zijn er in de apotheek te koop en worden door verloskundigen aanbevolen te dragen tijdens het proces van het krijgen van tandjes. Een barnsteenketting staat er namelijk om bekend dat zij zorgen voor een pijnverzachtende en helende werking. De warmte van de huid geeft het actieve ingrediënt "barnsteen zuur" in het Baltische amber vrij. Het bevordert het verminderen van kwijlen en onderdrukt ontstekingen. De ontsteking remmende en therapeutische eigenschappen van barnsteen wordt ook door de homeopathische geneeskunde als een natuurlijk pijnstillend middel erkend. 

De Egyptenaren zetten het barnsteen als poedervorm in tegen interne ziekten en in de middeleeuwen was het bij ons een van de belangrijkste medicijnen. Tot op de dag van vandaag kunnen we barnsteenpoeder als ingrediënt terugvinden in homeopathische middelen.
Barnsteen Ketting Baby - Met Dank aan Sandra van der Zwet
Barnsteen is daarnaast een prachtig en echt appart sieraad om te dragen. Barnsteen sieraden worden tevens gedragen tegen aandoeningen van de longen en luchtwegen, zoals astma en verkoudheid. Barnsteen draagt 'de zon' in zich, heeft een verwarmende werking en is levensvreugde opwekkend. Een schitterend geschenk voor jezelf of iemand die je lief hebt.

Barnsteen Ketting Baby Peuter KindVeiligheidsadvies: Voor baby sieraden geldt dat deze altijd onder toezicht van een ouder mogen worden gedragen. Dit is een algemene veiligheidswaarschuwing in verband met kleine onderdelen van sieraden en het gevaar op verstikking. Barnsteensieraden zijn in geen geval speelgoed of speelgoedonderdelen en kleine kinderen mogen niet slapen (zonder toezicht) of druk spelen met een barnsteenketting om. Kinderen mogen barnsteensieraden nooit in de mond nemen of erop kauwen vanwege gevaar op verstikking.

Gebruik en Tip: Een barnsteenketting moet op de huid worden gedragen. De warmte van de huid geeft het actieve ingrediënt "barnsteen zuur" in het Baltische amber vrij. Het bevordert het verminderen van kwijlen en onderdrukt ontstekingen. Draag de ketting dus onder de kleding waardoor de barnsteenketting ook beschermd is weggestopt. Ouders kiezen er vaak voor de barnsteenketting tijdens het slapen om de enkel te wikkelen of een barnsteen anklet onder het sokje te verbergen.

Kleur: Over het algemeen bevat lichter barnsteen de hoogste concentratie helende Barnsteen Ketting Baby Peuter Kind - Met Dank aan Jessica Vismaneigenschappen (barnsteen zuur). Ruw als aanvulling voor de meest effectieve ketting. Dus bijvoorbeeld lemon ruw. Het verschil tussen de lichtste en meest donkere variant barnsteenketting is echter minimaal dus je kunt ook op persoonlijke smaak afgaan bij het maken van een keuze.

Onderhoud: Om barnsteen mooi te houden eens per week onder lauwwarm water af spoelen en daarna laten drogen op een doekje. Indien je het sieraad niet draagt dan opbergen uit het zonlicht in een sieraaddoosje of barnsteen opbergzakje. Opladen in de ochtend- of avondzon. Leg je de ketting voor lange tijd in de directe zon dan kan het barnsteen broos worden.

Een schitterend geschenk voor jezelf of iemand die je lief hebt!

Barnsteen Warmte Kussentjes


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€16.99

Ekobebe Linnen Opbergzakje Barnsteen


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€2.50

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Cognac


Gemiddelde klant waardering:
5 stars Aantal stemmen: 4
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter - Multi


Gemiddelde klant waardering:
5 stars Aantal stemmen: 1
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Cherry


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Dark Cherry


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ekobebe


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€18.95
€16.11
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ekobebe


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€18.95
€16.11
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Honey


Gemiddelde klant waardering:
5 stars Aantal stemmen: 2
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter - Lemon


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€12.95
€11.01
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ruw


Gemiddelde klant waardering:
5 stars Aantal stemmen: 4
€12.95
€11.01
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ruw


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€18.95
€16.11
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ruw Geel Groen


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€18.95
€16.11
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ruw Round


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€18.95
€16.11
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter Kind - Honey


Gemiddelde klant waardering:
5 stars Aantal stemmen: 1
€12.95
€11.01
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter Kind - Multi Colors


Gemiddelde klant waardering:
5 stars Aantal stemmen: 5
€12.95
€11.01
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Cognac & Amulet


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€22.95
€19.51
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Cognac Ruw


Gemiddelde klant waardering:
5 stars Aantal stemmen: 5
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter - Dark Cherry


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Duo Ruw Glans


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Duo Ruw Glans


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter - Duo Shine


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Duo Shine


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Duo Shine


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter - Duo Shine


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Geel Groen


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Gemstones


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter - Gemstones


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Gemstones


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Gemstones


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter - Gemstones


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Gemstones


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Glowing


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter - Grijs Groen


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Groen Grijs


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€12.95
€11.01
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Groenig Oranje


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter - Perfect Rond


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€29.95
€25.46
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Perfect Rond


Gemiddelde klant waardering:
5 stars Aantal stemmen: 2
€29.95
€25.46
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ruw Cherry


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€22.95
€19.51
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ruw Glowing


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€18.95
€16.11
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ruw Grijs Groen


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€18.95
€16.11
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ruw Lemon Grey


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€22.95
€19.51
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ruw Multi


Gemiddelde klant waardering:
5 stars Aantal stemmen: 1
€18.95
€16.11
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ruw Multi


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€12.95
€11.01
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ruw Oranje


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€13.95
€11.86
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ruw Royal


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€18.95
€16.11
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ruw Royal Honey


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€22.95
€19.51
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter Kind - Cognac & Turkoois


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%


Barnsteen Ketting Baby Peuter - Ruw Gold


Gemiddelde klant waardering:
5 stars Aantal stemmen: 1
€18.95
€16.11
u bespaart: 15.00%

Barnsteen Ketting Baby Peuter Kind - Black & Gemstones


Gemiddelde klant waardering:
0 stars Aantal stemmen: 0
€20.95
€17.81
u bespaart: 15.00%


<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Toon #  
Resultaten 1 - 50 van 56

   
Vind ekobebe leuk via facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties.
 
twitterbutton.nl
  Mijn ekobebe
Wachtwoord vergeten?
Bent u een nieuwe klant? Registreer dan hier
        Winkelmandje Bekijk je Mandje
  Ecologische Geboortewinkel Ekobebe 

Ekobebe Barnsteen
 Foto van de maand 10

Ekobebe Barnsteen Foto van de Maand Oktober


Stuur ons Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken voor
plaatsing hier en FB!
Wollen Dekens Wollen Dekens Populair 
    

      BARNSTEEN KETTING
       BABY PEUTER KIND
    Barnsteen Ketting Baby Peuter Kind
   Tijdelijk slechts €11.01
   

       BARNSTEEN KETTING
     BABY PEUTER COGNAC
   barnsteen_ketting_baby_peuter_kind.jpg       Tijdelijk -15%  €20.95
   

   
      BARNSTEEN KETTING
    Barnsteen Ketting Baby Kind
     Tijdelijk -15% €18.95

 
      BARNSTEEN KETTING
     GEMSTONES TURKOOIS
    Barnsteen ketting voor kinderen en baby's          Tijdelijk -15% €20.95

          BARNSTEEN AKLET
   
Barnsteen Anklet Baby Peuter
      Tijdelijk -15%  €7.75
    BARNSTEEN KETTING RUW
    Baby Kind Barnsteen Kettinkjes Ruw
     Tijdelijk -15% €18.95
     
     IRIS BIJTWORTEL BIO
   Iris Wortel - Bijtwortel
               €13.99
       

       BARNSTEEN AKLET
       ELASTISCH KOORD

    Barnsteen Anklet op Elastisch Koord
      Tijdelijk -15% €7.75
  BARNSTEEN KETTING RUW
   Baby Peuter Kind Barnsteen Ketting Ruw
     Tijdelijk -15% €12.95
  
 

   BABY TANDENKOEKJES
  Bickiepegs Tanden Koekjes 
                 €3.95

Copyright © 2008 tulpan organic cotton baby clothes
Deze website maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie
;