• Nederlands taalpakket
  • English
  Biologische Baby- en Kinderkleding Bio Babykleding
Biologische Baby- en Kinderkleding


  Biologische Baby- en Kinderartikellen Categorieën
Biologische Baby- en Kinderartikellen

 
  
Biologische Baby- en Kinderkleding Feedback
Biologische Baby- en Kinderkleding
   Een kleine selectie
   uit de vele leuke berichtjes
   die we ontvangen....
Wij stonden aanvankelijk een beetje sceptisch tegenover de barnsteen ketting. 
Maar na vele wakkere nachten met onze zoon van negen maanden (ondanks paracetamol, druppels enz.) was de barnsteen ketting het proberen waard. We hebben de ketting omgedaan en we zagen het rode wangetje heel snel verdwijnen. We zijn nu een paar dagen verder en alle klachten zijn verdwenen terwijl er wel weer een tandje doorkomt. Het werkt fantastisch! Hartelijk dank voor deze mooie ketting en de snelle levering.

Marciana de Jong - Veenendaal
-----------------------------------
Voor onze middelste 2 jaar geleden een kettinkje gekocht. Hij heeft nooit last gehad van het doorkomen van zijn tandjes. Maar omdat het kettinkje hem zo mooi staat blijft hij het nu hij al zijn tandjes heeft gewoon dragen. We krijgen er ook erg leuke reacties op. Voor onze jongste dochter (3 mnd) moeten we nu dus een eigen ketting gaan bestellen. Ook voor mezelf ga ik een mooie ketting uitzoeken!

Mvg Ingrid - Zoetermeer
-----------------------------------
Sinds haar geboorte heeft onze Lente deze prachtige barnsteenketting al om. Nu, 26 maanden later vinden we hem nog steeds even mooi. Bedankt! 

Vriendelijke groetjes, Nannet de Wildt
---------------------------------
Ik wilde jullie mailen hoe het gebruik van de barnsteen babyketting bevalt. Dat had ik beloofd.
 
Livia is nu 7,5 maand en heeft inmiddels 2 tandjes. Van de eerste hebben we nauwelijks iets gemerkt, ze heeft niet gekwijld, nergens last van gehad. Bij het tweede tandje kwijlde ze ook helemaal niet, ze was wel korte tijd iets onrustiger. Al met al ben ik heel tevreden over de ketting. Ze trekt er niet aan. En ik heb het gevoel dat ie helpt bij het doorkomen van de tandjes.
 
Hartelijke groet,
Emily - Utrecht
-----------------------------------
Ik heb per vandaag mijn barnsteen ketting ontvangen voor de baby.
Wat zien de stenen er mooi, en zuiver uit.
Erg goede kwaliteit zeer zeker. Wij zijn er blij mee!

En bedankt voor het leuke hartje, een postieve groet ook terug!
 
Met vriendelijke groet,
mevr. Horne - Waalwijk
-----------------------------------
Beste Rene, De eerste beviel zo goed dat we nu ook voor vrienden eentje willen hebben.

Met vriendelijke groet, Pavle Bojkovski - Amsterdam 
-----------------------------------
Super mooie ketting ze staan mij twee dochters super. Bij mijn jongste dochter heb ik er ook nog een bergkristal hangertje aan gehangen tegen wagenziekte en het werkt! echt super.

Mayke Meen - Eemdijk
-----------------------------------
Kijk uit naar de kettinkjes, mijn peutertje droeg het vanaf 6 maanden, maar ik heb het zo'n 2 maanden geleden afgedaan en weggegooid, dacht nu wel lang genoeg gedragen. Maar schijnbaar is hij er nogal aan gehecht, hij blijft erom vragen en verteld ook aan anderen dat ik zijn ketting heb weggegooid...een dankbaar kettinkje dus, dacht een mooi verhaaltje om te vermelden :) Nu ook 1 voor baby broertje lief, ik gooi ze niet meer weg.

Mvg Roos van Delzen - Ridderkerk
--------------------------------
Lieve familie Hulzinga,

bedankt voor de kettingen (Ruwe Barnsteen Ketting Melk Honing (46cm). Ze zijn vandaag binnen gekomen. We zijn er superblij mee. Veel liefs

Celesta Broos - Mijdrecht
---------------------------------
Hallo!

Vandaag is de ketting bezorgd,

Bedankt hij is prachtig !

Groet Liesbeth Dingemans
-----------------------------------
We hebben het kettinkje keurig op tijd ontvangen. Het is zo lief !! Eigenlijk had ik niet verwacht dat het zo klein zou zijn, op foto toont het pakken groter. Het is voor een baby perfect van formaat en met kleine kraaltjes. Ons meisje is 1 jaar en het past perfect , ze kan er niet gemakkelijk bij waardoor het ook veilig is. Het valt niet onmiddelijk op , het is sober en dat was wat we zochten. We zijn zeer tevreden !

Nathalie Viaene
----------------------------------- Vandaag al gekregen. Past perfect en het is heel mooi gemaakt. Ik ken het al van onze oudere dochter die heel veel heeft afgezien met het krijgen van tandjes. Bedankt voor de toffe warme verpakking van de ketting. 

Groetjes uit Kortrijk
----------------------------------
Barnsteentjes zelf zijn van buitengewoon mooie kwaliteit en de draad is vakkundig en op de juiste wijze geknoopt. zeker de betere barnsteen en nette verzorgde levering van ekobebe. 5 sterren!

Astrid Boogaard
---------------------------------- De ketting staat haar prachtig en zou het toeval zijn dat ze met dit kettinkje voor het eerst de nacht heeft doorgeslapen :)

Met vriendelijke groet,
Eefje van Meer
----------------------------------
Hallo,

De ketting is aangekomen, wij zijn er enorm blij mee.

Mvg Silvia & baby Johnny
----------------------------------
Het pakje zat inderdaad vandaag in de brievenbus!
Heel blij met de ketting en het zakje.

Bedankt en groetjes,
Inge Groffils - Tildonk
---------------------------------- Dear Rene, 

Thank you - I have received my order. 

I really love the necklaces. Hope they serve their purpose. 

Kind Regards Sara
-----------------------------------
De bestelling is goed aangekomen. Heb weer enkele mensen blij kunnen maken maar het earthkogeltje heb ik zelf gehouden.

Groetjes en we gaan zeker nog opnieuw bij u bestellen, dat staat vast, Jos

  Lees hier leuk artikeltje
door Jetteke van Lexmond!


Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Cookies worden gebruikt wanneer u producten in het winkelwagentje plaatst en zijn dus vereist voor een goede werking van deze site.

Opzoek naar een Uniek en Traditioneel Baby Sieraad?

Ekobebe al ruim 13 jaar het adres voor de mooiste kwaliteit Baltic Barnsteen

Barsteenkettinkjes v.a. slechts 9,99 euro
Armbandjes & Anklets v.a. slechts 4,89 euro
+
Prachtige Handgeselecteerde sieraden voor Volwassenen
   
Barnsteen Jubileum Korting!

Ruim 13 jaar geleden begonnen wij met de verkoop van barnsteenkettinkjes en sieraden voor baby, peuter, kind en volwassenen. Over het gebruik, bijvoorbeeld als alternatief voor medicatie tegen pijnverlichting bij het doorkomen van tandjes was in Nederland en België over het algemeen echter nog weinig tot niets bekend. In vele noordelijke landen is het dragen van Barnsteen ook bij jonge kinderen echter de normaalste zaak van de wereld. Veel baby's en kinderen dragen hun barnsteen ketting vanaf jonge leeftijd en wordt een barnsteenkettinkje of anklet als doopsieraad gegeven. Iets wat wijzelf ook kennen vanuit onze eigen familietradities.

Onze beide dochters dragen hun barnsteenkettinkjes al vanaf jonge leeftijd en hebben de periode van het doorkomen en krijgen van tandjes en kiezen zo goed als probleemloos doorstaan. Ook zelf draag ik mijn eigen barnsteensieraden met veel plezier.

Barnsteen Ketting Baby Peuter Ekobebe
Barnsteen Ketting Peuter - Met Dank aan Merel Gubbels - Amsterdam Barnsteen Ketting Baby - Met Dank aan Sandra van der Zwet
Barnsteenkettinkjes en Anklets - Een bijzonder en prachtig baby en peuter sieraad dat nu ook in Nederland en België een echte trend schijnt te zijn geworden.

Ieder barnsteen sieraad wordt door ons persoonlijk met de hand geselecteerd!

Lees hier leuk artikeltje door Jetteke van Lexmond

In de Baltische Staten, Duitsland, Oostenrijk en andere landen in Europa is het dragen van een barnsteenketting bij kinderen en baby's de gewoonste zaak van de wereld.  Barnsteenkettinkjes zijn er in de apotheek te koop en worden door verloskundigen aanbevolen te dragen tijdens het proces van het krijgen van tandjes. Een barnsteenketting staat er namelijk om bekend dat zij zorgen voor een pijnverzachtende en helende werking. De warmte van de huid geeft het actieve ingrediënt "barnsteen zuur" in het Baltische amber vrij. Het bevordert het verminderen van kwijlen en onderdrukt ontstekingen. De ontsteking remmende en therapeutische eigenschappen van barnsteen wordt ook door de homeopathische geneeskunde als een natuurlijk pijnstillend middel erkend. 

De Egyptenaren zetten het barnsteen als poedervorm in tegen interne ziekten en in de middeleeuwen was het bij ons een van de belangrijkste medicijnen. Tot op de dag van vandaag kunnen we barnsteenpoeder als ingrediënt terugvinden in homeopathische middelen.

Barnsteen is daarnaast een prachtig en echt appart sieraad om te dragen. Barnsteen sieraden worden tevens gedragen tegen aandoeningen van de longen en luchtwegen, zoals astma en verkoudheid. Barnsteen draagt 'de zon' in zich, heeft een verwarmende werking en is levensvreugde opwekkend. Een schitterend geschenk voor jezelf of iemand die je lief hebt.

Veiligheidsadvies: Voor baby sieraden geldt dat deze altijd onder toezicht van een ouder mogen worden gedragen. Dit is een algemene veiligheidswaarschuwing in verband met kleine onderdelen van sieraden en het gevaar op verstikking. Barnsteensieraden zijn in geen geval speelgoed of speelgoedonderdelen en kleine kinderen mogen niet slapen (zonder toezicht) of druk spelen met een barnsteenketting om. Kinderen mogen barnsteensieraden nooit in de mond nemen of erop kauwen vanwege gevaar op verstikking.
Barnsteen Ketting Baby Peuter Kind
Barnsteen Ketting Baby Peuter Kind - Met Dank aan Jessica Visman Barnsteen Ketting Baby Peuter Ekobebe
Gebruik en Tip: Een barnsteenketting dient op de huid te worden gedragen. De warmte van de huid geeft namelijk het actieve ingrediënt "barnsteen zuur" in het Baltische amber vrij. Het bevordert het verminderen van kwijlen en onderdrukt ontstekingen. Draag de ketting dus gewoon onder de kleding weggestopt. Ouders kiezen er vaak voor de barnsteenketting tijdens het slapen om de enkel te wikkelen of een barnsteen anklet onder het sokje te verbergen.

Welke kleur: We krijgen regelmatig vragen over welke ketting het best is tijdens bijvoorbeeld de periode van het doorkomen van tandjes. Over het algemeen kunnen we stellen dat lichter barnsteen de hoogste concentratie helende eigenschappen (barnsteen zuur). Ruw als aanvulling voor de meest effectieve ketting. Het verschil in concentratie barnsteenzuur tussen de lichtste en meest donkere variant barnsteenketting is echter klein dus je kunt gerust op je gevoel afgaan bij het maken van een keuze voor een kettinkje of anklet voor je kindje.

Onderhoud: Om barnsteen mooi te houden eens per week onder lauwwarm water af spoelen en daarna laten drogen op een doekje. Indien je het sieraad niet draagt dan opbergen uit het zonlicht in een sieraaddoosje of barnsteen opbergzakje. Opladen in de ochtend- of avondzon. Leg je de ketting voor lange tijd in de directe zon dan kan het barnsteen broos worden.

Ekobebe Barnsteen -
Een schitterend Geschenk voor jezelf of iemand die je liefhebt!


€43.90
€37.32
u bespaart: 15.00%


€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%


€9.99
€8.49
u bespaart: 15.00%

€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%


€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%

€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%

€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%


€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%

€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%

€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%


€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%

€21.95
€18.66
u bespaart: 15.00%

€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%


€18.95
€16.11
u bespaart: 15.00%

€18.95
€16.11
u bespaart: 15.00%

€16.95
€14.41
u bespaart: 15.00%


€13.95
€11.86
u bespaart: 15.00%

€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%

€12.95
€11.01
u bespaart: 15.00%


€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%

€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%

€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%


€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%

€18.95
€16.11
u bespaart: 15.00%

€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%


€13.95
€11.86
u bespaart: 15.00%

€16.95
€14.41
u bespaart: 15.00%

€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%


€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%

€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%

€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%


€14.95
€12.71
u bespaart: 15.00%

€22.95
€19.51
u bespaart: 15.00%

€16.95
€14.41
u bespaart: 15.00%


Toon #  
Resultaten 1 - 43 van 43

Gratis Verzending
NL & BE vanaf €100 
Rest EU
€100 - €150
   

Vind ekobebe leuk via facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties.

twitterbutton.nl

  Mijn ekobebe
Wachtwoord vergeten?
Bent u een nieuwe klant? Registreer dan hier
        Winkelmandje Bekijk je Mandje
  Ecologische Geboortewinkel Ekobebe 

Copyright © 2008 tulpan organic cotton baby clothes
Deze website maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie
;