• Nederlands taalpakket
  • English
  Biologische Baby- en Kinderkleding Babykleding
Biologische Baby- en Kinderkleding

  Biologische Baby- en Kinderartikellen Categorieën
Biologische Baby- en Kinderartikellen

  Ecologische Geboortewinkel Ekobebe NIEUW BINNEN
Ecologische Geboortewinkel Ekobebe
    
  HOUTEN GRIJPSPEELTJE
  Houten Baby Grijpspeeltje
 
 
    
 HOUTEN GRIJPSPEELTJE
 Houten Grijpspeeltje Star
             RUBBER BADEEND
  Badspeeltje Rubber Badeend
  Geboortewinkel Ekobebe Ekobebe info
Geboortewinkel Ekobebe

Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Cookies worden gebruikt wanneer u producten in het winkelwagentje plaatst en zijn dus vereist voor een goede werking van deze site.

Ecologisch Baby Speelgoed | Wollen Knuffels | Ecologisch Kraamcadeau | Verantwoord Babyspeelgoed arrow Bijtringen & Babyspeelgoed arrow Houten Rammelaar uit 1 Stuk
 Houten Rammelaar uit 1 Stuk

Houten Rammelaar uit 1 Stuk

Prijs: €14.95

Aldonis Baldins - Riga
Gewicht: ca 25 gram

Een PRACHTIG stuk handwerk! Een heel bijzondere baby rammelaar uit 1 STUK tak van de pruimenboom (dit geeft mooi natuurlijk kleur-effect). Ja het kan, een rammelaar met drie ringen uit 1 ononderbroken stuk hout en dus geheel zonder samengevoegde/geplakte delen. Het vergt gevoel en tijd op deze manier te werken maar het resultaat is er dan ook naar. Grandioos vinden wij en een absolute cadeau tip!

Hout ruikt anders dan kunststof, het voelt anders en klinkt anders als je ermee klopt en rammelt. Ook als je kindje erop bijt of de rammelaar met de tong aanraakt merkt hij/zij het een of andere verschil. Deze unieke rammelaar zorgt ervoor dat je baby met al haar/zijn zintuigen een stukje wereld ontdekt.

De rammelaars zijn klein, lichtgewicht en zorgvuldig met rondingen afgewerkt waardoor deze door de kleinste handjes probleemloos kan worden vastgehouden en van de ene naar de andere hand kan worden overgegeven.

Veiligheidsaanwijzing: Onze rammelaars zijn met veel zorg en liefde en vanzelfsprekend uiterst degelijk vervaardigd toch blijft het belangrijk de rammelaar voor ieder gebruik nauwkeurig te controleren voordat je het aan je kindje geeft. 

Klant recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven voor dit product.
Gelieve u aan te melden om een recensie te schrijven.
Copyright © 2008 tulpan organic cotton baby clothes