• Nederlands taalpakket
  • English
  Biologische Baby- en Kinderkleding Babykleding
Biologische Baby- en Kinderkleding

  Biologische Baby- en Kinderartikellen Categorieën
Biologische Baby- en Kinderartikellen
  Geboortewinkel Ekobebe Ekobebe info
Geboortewinkel Ekobebe

Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Cookies worden gebruikt wanneer u producten in het winkelwagentje plaatst en zijn dus vereist voor een goede werking van deze site.

Lamswollen Voetenzakken | Winter voetenzak | Wollen Slaapzakken | Voetenzak Kinderwagen arrow Lamswollen Voetenzak Oekotex - Marine
 Lamswollen Voetenzak Oekotex - Marine

Lamswollen Voetenzak Oekotex - Marine

Prijs: €119.95

129,95

Universele lamsvel voetenzak uit Oostenrijk

Ökotex gecetificeerd!
Tijdelijk met gratis flesje wasmiddel!

Afmeting: ca. 90cm x 43cm
Kleur: marine

Warme universele lamswollen voetenzak met ritsluiting rondom. Deze voetenzak kan in twee delen worden losgeritst. Je kunt het onderste gedeelte dus in bijvoorbeeld het voor- en najaar gebruiken op het zitvlak van je kinderwagen. Ook kun je het vacht gebruiken als speelkleedje. Passend op alle erkende merken buggy's (5 punts uitsparingen). De lamsvacht (25-30mm) en buitengewoon zacht en natuurlijk vrij van schadelijke stoffen. Buitenste materiaal is wind-en waterafstotend.

Deze voetenzak is eerst prima als slaapzak in de bak van de kinderwagen te gebruiken en later als voetenzak in de buggy.

Tip: regelmatig uitkloppen, met de hand of met een mattenklopper, is bij normaal gebruik voldoende. Daarnaast kun je de vacht ook goed buiten luchten. Wolvezel is zelfreinigend en breekt de meeste stoffen van nature af. Zit er een vlek in de vacht? Gebruik eerst liefst natuurlijke reinigingsproducten (groene zeep)voor je de schapenvacht gaat wassen. 

Klant recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven voor dit product.
Gelieve u aan te melden om een recensie te schrijven.


Misschien ook iets voor u:

Babypakje pyjama hansop - badstof
  Babypakje pyjama hansop - badstof
€28.95
BestellenCopyright © 2008 tulpan organic cotton baby clothes