• Nederlands taalpakket
  • English
  Biologische Baby- en Kinderkleding Bio Babykleding
Biologische Baby- en Kinderkleding


  Biologische Baby- en Kinderartikellen Categorieën
Biologische Baby- en Kinderartikellen

Ekobebe - Natuurlijke Babyzorg sinds 2003

(Aquarelle "Familieportret" gemaakt door onze Louise 10 jaar)

Uit liefde geboren en door de jaren uitgegroeid tot een fijnschalig fulltime familiebedrijf ekobebe.

Ekobebe is niet een Rene, Santa Louise en Lotte Hulzingatendensvolger of "eco fashion store" maar een oprecht alternatief waar we dagelijks met veel zorg en aandacht een groot deel van onze tijd mee invullen. Met ekobebe bieden we je een weloverwogen en met liefde samengesteld aanbod aan prachtige/praktische en essentiele biologische en ecologische producten voor je allerliefste(n) en voor jezelf. Om erop te kunnen vertrouwen dat de producten en basics die we aanbieden voldoen aan onze kwaliteitseisen testen we ieder product eerst zelf of laten het door ouders testen. Heb je een tip voor ons of mis je iets essentieels binnen ons assortiment? We horen het heel graag!

Met eerlijk advies en maatwerk doen ons uiterste best je een zo goed mogelijke service te bieden. Iedere bestelling wordt persoonlijk door ons verpakt en in de meeste gevallen dezelfde dag verzonden. De levertijd bedraagt max 5 werkdagen. Met onze doorlopende klantenservice streven wij bovendien naar vlotte en persoonlijke dienstverlening.

Ieder nieuw leven is een wonder en daar doen WIJ het voor!

René en Santa Hulzinga en de ekobebe familie
Vind hier je: natuurlijke babyuitzet

Ekobebe verkoopt baby- en kinderkleding gemaakt uit 100% gecertificeerd biologisch katoen, ecologische zijde en biologische wol. Eerlijke (fairtrade) babykleding en kinderkleding en andere ecologische babyproducten die gezond zijn voor je baby en goed voor de wereld waar onze kinderen in opgroeien. Daarnaast bieden wij een bescheiden aanbod aan biologische producten voor mama. Onze tip? De prachtige lamswollen dekens binnen ons assortiment. Bij ekobebe voordelig geprijsd door directe inkoop en o.a. gemaakt van de beste kwaliteit eco lamswol. Ook een lamsvacht voor natuurlijke nestwarmte en geborgenheid vinden wij een waardevolle aanschaf. 


Als Duurzaam Partner en Officieel Dealer van Naturkind Oostenrijk (sinds 2008) zijn wij bijzonder trots Naturkind Kinderwagens en Buggy’s aan jullie te mogen leveren. Naturkind Kinderwagen Terra , Naturkind Kinderwagen Vita en Naturkind Kinderwagen Varius en het allernieuwste model Naturkind Kinderwagen Lux met productie in Oostenrijk zijn de enige Kinderwagens ter wereld met het IVN certificaat.
Liever geen schadelijke stoffen in je kinderwagen? Naturkind!

Een groot deel van onze producten is uitermate geschikt als kraamcadeau te geven zodat de beleving van een zeer speciale gebeurtenis ook echt speciaal wordt. Wens je een kraamcadeau met persoonlijke boodschap te laten afleveren op een ander adres dan kun je dit eenvoudig via het bestelproces aangeven. Iedere bestelling verzenden wij probleemloos door geheel Europa. Dat geldt dus ook voor Naturkind Kinderwagens.

Als consument heb je een stem, je kunt zelf kiezen welke producten je wel en niet koopt. Door biologische, ecologische & eerlijke producten te kopen moedigen we bedrijven aan hun verantwoordelijkheid te nemen en te investeren in productiemethoden en beleid die natuur, milieu en mens respecteren. Koop daarom ook biologisch en in het bijzonder bij kleine bedrijven zoals ekobebe die niet puur uit winstdrang maar uit overtuiging verantwoorde producten aanbieden. Samen werken we zo stapje voor stapje aan een betere toekomst voor onze kinderen.

Bestellingen worden door ons met de grootste zorg vanuit Riga - Letland verzonden. De levertijd voor Nederland en België en de meeste overige landen binnen de EU bedraagt 2-8 werkdagen (m.u.v. vakantie- en feestdagen).   

In de Baltische Staten, waar wij wonen, vertegenwoordigen wij Labels als Sckoon Organics, Disana, Cosilana, Okonorm, Speesees Organics, Lotties Naturtextilien, Reiff Strick, Natursutten, Humble Brush, Lana,WVP Volker Pannemann GmbH, Keptin Jr,  Hevea, Grimms, Klean Kanteen, Natursutten, Eco Viking, Bickiepegs, Oball, Attitude, Eco Cosmetics, Dr. Bronner, Fair Squared, Lovely Baby music CD series van bekend Nederlander Raimond Lap, Naturkind Kinderwagen het gezonde alternatief kinderwagen uit Oostenrijk en nog veel meer bijzondere merken. Tulpan (Tulp in het Nederlands) is geregistreerd en gevestigd in Riga en opgericht in 2003.
  

contact
via email:  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
via telefoon: +371 26634561
via het contact formulier: contact formulier
via facebook: ekobebe

Tulpan LTD - hoofdkantoor
KvK-nummer: 50003641281;

Btw-identificatienummer: LV50003641281;

Vestigingsadres: Strautu str. 11 LV3456 Aizpute

Heb je een urgente vraag omtrent je bestelling of een product? We horen graag van je. Het kan voorkomen dat wij de telefoon niet op kunnen nemen, je kunt dan het beste een mailtje sturen met je vraag of opmerking via ons contactformulier. Wij zullen je vraag of verzoek zo vlot mogelijk in behandeling nemen.

krasu-poga-tumsi-zala_1.jpg

Voor een goede gezondheid

Door te kiezen voor babykleding en babyproducten zoals speelgoed, verzorgingsproducten, voeding gemaakt van biologisch en natuurlijk materiaal voorkomen we dat baby’s en kinderen met hun nog onvolgroeid immuunsysteem in aanraking komen met gevaarlijke chemicaliën en bestrijdingsmiddelen. Ook voor baby’s met een allergie geldt bijvoorbeeld dat zij het materiaal van biologisch katoen of zijde juist wel kunnen verdragen. 

Daarnaast is bijvoorbeeld biologische katoen veel gezonder voor de boeren die het produceren en voor hun omgeving.

krasu-poga-zala_1.jpg

Voor een schoner milieu

Voor het verbouwen van regulier katoen van een T-shirt of broekje zijn zeer veel giftige chemicaliën nodig. Van de totale hoeveelheid pesticiden die wereldwijd worden gebruikt komt 11% voor rekening van de katoenteelt, voor insecticiden is dit 25%. Vaak zijn dit zeer giftige middelen, die bij ons allang verboden zijn en een verwoestend effect hebben op de natuur. Het is ook niet zo raar dat dit allergische reacties kan geven.

Voor het verbouwen van katoen is het niet nodig kunstmest te gebruiken, organische mest is voldoende. Als er geen chemische middelen en kunstmest gebruikt wordt, komt het ook niet in het milieu of in het drinkwater. Een hele verbetering voor de vaak arme landen waar katoen vandaan komt.
krasu-poga-zila_1.jpg

Voor een eerlijke economie 

Traditioneel katoen is goedkoper dan biologisch katoen. Dat klopt als we uitsluitend naar de prijs kijken. In de prijs van traditioneel katoen zijn echter de verborgen kosten niet opgenomen. Verborgen kosten die de lokale gemeenschap betaalt voor bijvoorbeeld het zuiveren van het drinkwater of het herstellen van het vervuilde landschap. Door kinderarbeid en uitbuiting van arbeiders worden de prijzen zo laag mogelijk gehouden. Ekobebe verkoopt 100% gecertificeerd biologische kleding die volgens het “Fair Trade” principe is geproduceerd en vervaardigd, eerlijke producten dus, waarbij ook daadwerkelijk iedereen baat heeft bij de verkoop ervan.

cam.jpg

In het nieuws (bekijk video)


Certficeringen op onze biologische artikelen o.a.: 

krasu-pogas-lila_1.jpg

Ecocert - internationaal label voor biologische natuurcosmetica

krasu-poga-zala_1.jpg

Soil Association - Keurmerk voor duurzame landbouw

krasu-poga-tumsi-zala_1.jpg

Vegan - Veganistisch keurmerk

krasu-poga-zila_1.jpg

Fair trade - Max Havelaar keurmerk 

krasu-pogas-lila_1.jpg

Skal - Controle instantie biologische productie in Nederland

krasu-poga-zala_1.jpg

Demeter - Internationaal certificering biodynamische productie

krasu-poga-tumsi-zala_1.jpg

Agreco - USDA geacrediteerd certificerings Agent 

krasu-poga-zila_1.jpg

GOTS - Global Organic Textile Standard

krasu-pogas-lila_1.jpg

IVN - International Association Natural Textile Industry

En nog vele andere.................

 

Gratis Verzending
NL & BE vanaf €100 
Rest EU
€100 - €150
   

Vind ekobebe leuk via facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties.

twitterbutton.nl

  Mijn ekobebe
Wachtwoord vergeten?
Bent u een nieuwe klant? Registreer dan hier
        Winkelmandje Bekijk je Mandje
  Ecologische Geboortewinkel Ekobebe 

Copyright © 2008 tulpan organic cotton baby clothes
Deze website maakt gebruik van cookies.
Accepteren Meer informatie
;