• Nederlands taalpakket
  • English
  Biologische Baby- en Kinderkleding Baby & Kinder
Kleding

Biologische Baby- en Kinderkleding

  Biologische Baby- en Kinderartikellen Categorieën
Biologische Baby- en Kinderartikellen
  Geboortewinkel Ekobebe Ekobebe info
Geboortewinkel Ekobebe

Op al onze aanbiedingen via onze webshop gelden de volgende voorwaarden....

1. Alle genoemde prijzen op ekobebe.nl zijn in euro's en inclusief BTW. Typ- en/of drukfouten voorbehouden.

2. Voor bestelling binnen Nederland & Belgie brengen wij een vast bedrag aan verzend- en verpakkingskosten van €3,95 - €6,95 in rekening. Voor Naturkind kinderwagens en accesoires bedragen de verzend- en verpakkingskosten voor Nederland en Belgie en de meeste overige EU landen €14,95. 

3. Zodra het volledige bedrag op onze Rabobank Bedrijfsrekening is bijgeschreven word je hierover per email geïnformeerd en gaan wij over tot levering. De levertijd voor een bestelling binnen de EU bedraagt maximaal 5 werkdagen.

4. Betaling dient volledig binnen 5 werkdagen na orderdatum aan ons te zijn voldaan. Indien een betaling niet na 5 dagen is voldaan ontvangt je van ons opnieuw een betalingsverzoek. 

5. Iedere bestelling kan binnen 24 uur zonder extra kosten worden geannuleerd. Stuur ajb wel even een mail naar ons via: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken   of via contact.

6. Alle producten in onze webwinkel worden uit voorraad geleverd en zijn direkt beschikbaar. Het kan door overmacht incidenteel voorkomen dat een product toch tijdelijk niet leverbaar blijkt. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op of wordt het aankoopbedrag van het betrefffende artikel(en) op je rekening teruggestort.

7. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument.

8. Wij streven naar volle tevredenheid met de producten van Ekobebe. Mocht je een besteld product toch willen ruilen/retouren dan dient de bestelling binnen 14 dagen in ongeschonden en ongebruikte staat aan ons te worden teruggezonden. De kosten voor het retourzenden en opnieuw versturen zijn in de meeste gevallen voor rekening van de koper. Neem voor omruilen eerst eventjes contact op met ons via email. Het aankoopbedrag, in de meeste gevallen excl. de betaalde bezorgkosten, wordt na goede ontvangst door ons binnen 14 dagen op je rekening teruggestort. Luierpakketten, Naturkind kinderwagens en Medische onderdekens/vachten kunnen niet worden geretourneerd. Wij vragen hiervoor begrip.

9. Je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld. Klanten worden opgenomen in ons klantenbestand en ontvangen de nieuwsbrief.

10. Gift vouchers zijn tot een jaar na uitgifte inwisselbaar tegen kleding en zijn niet te verzilveren. Bij bestelling dient de code vermeld te worden die vermeld staat op de voucher.

11. De artikelen die in het assortiment van Ekobebe zijn opgenomen voldoen aan strenge eisen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte artikelen. Bovendien wij niet aansprakelijk indien de schade is te wijten aan opzet en/of het niet in acht nemen van de wasvoorschriften in het label van de artikelen, dan wel oneigenlijk gebruik door de consument.
Als wij al enige schade dienen te vergoeden dan is de schadevergoeding beperkt tot het bedrag van de bestelling.

12. Op alle op de website aanwezige informatie en foto’s berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie of foto’s welke afkomstig is van de website van Ekobebe zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

13. Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden. Door het plaatsen van een bestelling, gaat men automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

- alle gegevens onder voorbehoud van typefouten -
Team ekobebe

 

   
Vind ekobebe leuk via facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties.
 
twitterbutton.nl
  Mijn ekobebe
Wachtwoord vergeten?
Bent u een nieuwe klant? Registreer dan hier
        Winkelmandje Bekijk je Mandje
  Ecologische Geboortewinkel Ekobebe 
Copyright © 2008 tulpan organic cotton baby clothes