• Lamswollen Voetenzak Oekotex - Marine

  Biedt je baby de beste bescherming tegen kou!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Producent: Heitmann
  Code: 968MA
  Prijs:
  199.00

  Beschrijving
  Zeer mooie universele dikke lamswollen voetenzak met ritssluiting rondom. Zelf ook met heel veel plezier gebruikt. Geschikt voor alle bekende merken buggy's (5-punts uitsparingen). De lamsvacht (25-30 mm) is heerlijk warm en buitengewoon zacht en natuurlijk geneeskrachtig. Buitenmateriaal is wind- en waterafstotend.

  Deze voetenzak is in twee delen los te ritsen. Op warmere dagen kun je het onderste gedeelte dus op het zitje van je kinderwagen gebruiken.

  Tip: regelmatig kloppen, met de hand of met een mattenklopper, is voldoende voor normaal gebruik. Daarnaast kun je de vacht ook buiten goed luchten. Wolvezel is zelfreinigend en breekt van nature de meeste stoffen af. Zit er een vlek in de vacht? Gebruik bij voorkeur natuurlijke schoonmaakmiddelen (groene zeep) voor het wassen van de schapenvacht.
   
  Wat deze voetenzak zo fijn maakt
  - Vanaf de geboorte te gebruiken
  - Universele pasvorm voor elke buggy
  - Thermoregulerend en ademend
  - Rondom ritssluiting (2 kanten op te ritsen)
  - Kan ook dienen als ondergrondje in de kinderwagen/reiswieg/buggy
  - Waterbestendige buitenkant
  - Past zowel op 3-punts en 5-punts gordelsystemen

  Tijdelijk met Gratis flesje wasmiddel!

  Buitenslapen met Merino Lamswollen Voetenzakken?
  In Scandinavië en de Baltische Staten is het gebruikelijk dat baby's en kinderen als het even kan buiten slapen. De reden daarvoor is dat de luchtkwaliteit in huis vaak alles behalve optimaal is. Frisse buitenlucht is veel gezonder en sterkt het afweersystem door bijvoorbeeld de opname van vitamine D.  Na een dutje binnen zijn kinderen nogal eens zweterig of cranky maar slapen ze buiten dan doen ze dat vaak langer en zijn ze fris en goedgehumeurd als ze wakker worden.  Een baby die veel frisse lucht overdag heeft gekregen en een lang dutje heeft gedaan slaapt ’s nachts meestal ook beter. Met onze lamsvel voeten-/slaapzakken is buiten slapen of een lange wandeling ook bij lagere temperaturen geen enkel probleem.

  Land van producent: Duitsland
  Materiaal: 100% medisch gelooide lamsvacht, buitenkant 100% polyester
  Maten: 86 x 47 cm
  Wol lengte: 25-30 mm
  Certificaten: Oeko-Tex Standard 100
  Was- en onderhoudsinstructies: wasbaar op 30 ° C
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie