• PREMIUM Lamswollen Voetenzak Oekotex - Beige

  Biedt je baby de beste bescherming tegen kou!
  Status: Momenteel uitverkocht
  Code: 975BE
  Prijs:
  189.00

  Beschrijving
  Royale Lamswollen voetenzak PREMIUM met centrale ritssluiting. Geschikt voor alle bekende merken buggy's (5-punts uitsparingen). De lamsvacht (25-30 mm) is heerlijk warm en buitengewoon zacht en natuurlijk geneeskrachtig. Buitenmateriaal is wind- en waterafstotend.

  Tijdelijk met Gratis flesje wasmiddel!

  Het hoofdgedeelte kan in mummievorm worden samengetrokken en de binnenkant van de voetenzak kan worden geopend als een grote lamsvachtdekbed om op te spelen.

  Tip: regelmatig kloppen, met de hand of met een mattenklopper, is voldoende voor normaal gebruik. Daarnaast kun je de vacht ook buiten goed luchten. Wolvezel is zelfreinigend en breekt van nature de meeste stoffen af. Zit er een vlek in de vacht? Gebruik bij voorkeur natuurlijke schoonmaakmiddelen (groene zeep) voor het wassen van de schapenvacht.

  ✔ buitenkant: wind- en waterafstotend oxford polyester
  ✔ binnenkant: medisch lamsleer
  ✔ het hoofdgedeelte kan worden samengetrokken in beschermende mummievorm
  ✔ opent tot een grote lamsvacht grondkleed
  ✔ centrale ritssluiting
  ✔ 6 gordelgaten

  Buitenslapen met Merino Lamswollen Voetenzakken?
  In Scandinavië en de Baltische Staten is het gebruikelijk dat baby's en kinderen als het even kan buiten slapen. De reden daarvoor is dat de luchtkwaliteit in huis vaak alles behalve optimaal is. Frisse buitenlucht is veel gezonder en sterkt het afweersystem door bijvoorbeeld de opname van vitamine D.  Na een dutje binnen zijn kinderen nogal eens zweterig of cranky maar slapen ze buiten dan doen ze dat vaak langer en zijn ze fris en goedgehumeurd als ze wakker worden.  Een baby die veel frisse lucht overdag heeft gekregen en een lang dutje heeft gedaan slaapt ’s nachts meestal ook beter. Met onze lamsvel voeten-/slaapzakken is buiten slapen of een lange wandeling ook bij lagere temperaturen geen enkel probleem.

  Land van producent: Oostenrijk
  Materiaal: 100% medisch gelooide lamsvacht, buitenkant 100% oxford polyester
  Maten: 100 × 45 cm
  Wol lengte: 25-30 mm
  Certificaten: Oeko-Tex Standard 100
  Was- en onderhoudsinstructies: wasbaar op 30 ° C
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie