• Winter Voetenzak BUGABOO ® | Joolz | Brio Kinderwagens

  Geschikt voor kinderwagens zoals Bugaboo, Joolz, Brio!
  Producent: Fillikid
  Code: 5780
  Prijs:
  229.00

  Beschrijving
  Een premium lamswollen voetenzak / slaapzak gemaakt van 1 stuk schapenvacht geschikt voor BUGABOO ®, Brio kinderwagens, Joolz kinderwagens etc. De voetenzak is L-vormig gestikt zodat deze optimaal aansluit bij de vorm van de buggy (zitting en rugleuning). Het lamsvel is heerlijk warm, superzacht en medisch gelooid en daardoor geheel vrij van schadelijke chemische verwerkingsmiddelen. Het voorste deel is volledig afneembaar en daardoor ook optimaal bruikbaar op warme winterdagen. Het buitenmateriaal is vuil-, wind- en waterafstotend en ademend.

  Was- en onderhoudsinstructies

  Wassen: Wassen in de machine of met de hand met een milde pH-neutrale shampoo of onze speciale lamsvachtshampoo of wolwasmiddel op max. temperatuur van 30 ° C. Draai zachtjes om overtollig water te verwijderen.

  Drogen: droog liggend op een goed geventileerde plaats. Trek het lamsvel in vorm als het nog vochtig is en borstel het meerdere keren met een lamsvelborstel. Niet drogen in direct zonlicht of in de buurt van kunstmatige warmtebronnen (bijv. Verwarming). Niet drogen in een wasdroger!

  Algemene verzorging: regelmatig borstelen en schudden helpt om de lamsvacht zacht en wollig te houden.

  Land van productie: Oostenrijk
  Materiaal: 100% medisch gelooide merino lamsvacht, buitenkant 100% polyester
  Afmeting: 45 x 95 cm
  Wol lengte: 25-30 mm
  Certificaten: Oeko-Tex Standard 100

  Disclaimer: Dit product is geen product van BUGABOO ®, Brio, Joolz en ekobebe is geen officiële dealer van BUGABOO ®, Brio, Joolz.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie