• Naturkind Kinderwagen Vita Koala VEGAN

  Met uiterst comfortabele schommel-ophanging met dempers!
  Code: VitaKoalaVEGAN
  Maak je keuze:
  • Basis Uitvoering (749.00 €)
  • Inclusief Reismand (+199.00 €)
  • Inclusief Reiswieg (+259.00 €)
  Maak je keuze:
  Prijs:
  749.00


  • Basis uitvoering = Het volledige onderstel + het stoeltje. Deze uitvoering gebruik je vanaf de leeftijd van ca. 6 maanden.
   Inclusief reismand of reiswieg = Dit is de basis uitvoering (onderstel + stoeltje) inclusief een opzetbare mand of wieg voor je baby om in te liggen. Nu heb je alles om je kindje direct vanaf de geboorte te vervoeren en daarna.

   DE VEGAN UITVOERING - alle onderdelen en accessoires die je besteld worden automatisch voorzien van biologisch katoen of veganistisch vulmateriaal.

   Er is een toenemende interesse voor Naturkind Kinderwagens. Logisch natuurlijk dat hierdoor ook een groeiend aantal “aanbieders” zich aanmelden. Waar je je Naturkind Kinderwagen ook besteld, als Duurzaam Partner (sinds 2008 is ekobebe officieel dealer van Naturkind) staan we je graag bij met deskundig advies en persoonlijke service. Naturkind Kinderwagens bestel je bovendien nergens goedkoper.

   Naturkind Kinderwagen model Vita combineert elegantie en functionaliteit. Naturkind Kinderwagen Vita onderscheidt zich door zijn rijcomfort, gebruiksgemak en hoge kwaliteit afwerking met uitsluitend ecologische materialen. Net als de overige modellen van Naturkind Kinderwagen wordt ook voor de Vita gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen zoals biologisch katoen, hout, kokosnoot, kurk en wol. Geen ander merk kinderwagen volgt deze filosofie. Naturkind - De kinderwagen voor eco-bewuste ouders!

   Iedere Kinderwagen van Narturkind (VITA, LUX, VARIUS pro) voorziet primair in een veilige leefomgeving voor je baby zonder schadelijke stoffen.

   Echte natuurkinderen voelen zich overal thuis. Hetzij op het vreedzame platteland, hetzij in de drukke stad vol afwisseling. Ze zorgen voor veel vreugde in ons leven, maar ook voor veel drukte en een heel bijzondere verantwoordelijkheid. Kinderen zijn ongetwijfeld het allergrootste avontuur in ons leven. Een van onze belangrijkste opgaven bestaat erin deze kleine mens een gezonde en liefdevolle omgeving te bieden. De kinderwagen is een van de eerste woonruimtes van bijna elke baby. Deze ruimte moet behaaglijk, milieuvriendelijk en comfortabel zijn. Naturkind Kinderwagen biedt dit alles en meer.

   Hoe je je Naturkind Kinderwagen (VITA) ook graag individueel wilt samenstellen, je kindje zal zich er vanaf het begin veilig en geborgen in voelen.

   Naturkind VITA
   - Gewoon mooi en elegant
   - Uiterst comfortabele schommel-ophanging met dempers
   - Wielen met kogellagers voor een rustige wandeling
   - Licht en robuust aluminium frame
   - Compact in te klappen en op te bergen
   - In hoogte verstelbare en draaibare duwbeugel (voor duwen in beide richtingen)
   - 5x verstelbare rugleuning en voetensteun
   - 5-punts veiligheidsgordel systeem
   - Twee remmen op alle 4 wielen
   - Dak is geruisloos verstelbaar
   - Royale boodschappenmand van metaal tot 5kg belastbaar
   - Keuze uit: 14 inch (standaard wielen) of 12 inch luchtbanden of 12 inch Comfort Plus banden
   - Geïntegreerde klamboe in het dakdeel van de wieg
   - Voldoet aan EN-Norm 1888
   - Een adapter voor bevestiging van: Maxi-Cosi, Kiddy, Cybex, Besafe is als accessoire te bestellen

   Levertijd & Kosten
   Iedere Naturkind kinderwagen wordt op bestelling in Oostenrijk vervaardigd en is niet "uit voorraad leverbaar". Een Naturkind kinderwagen is dus geen massa product maar een met veel zorg op maat gemaakte kinderwagen die voldoet aan de allernieuwste en hoogste eisen op het gebied van veiligheid en comfort.
   De levertijd voor Nederland en Belgie is ca. 6 - 10 weken. Houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van je bestelling.

   Iedere kinderwagen wordt Gratis door vrijwel geheel Europa geleverd!
   Of je nu in Nederland of bijvoorbeeld Frankrijk woont dat maakt dus niet uit.

   (Kinderwagen sneller nodig? Informeer naar de mogelijkheden)

   Materiaal
   - Lichtgewicht Aluminium voor het frame
   - Katoen uit gecontroleerde biologische teelt
   - 100% zuiver biologische scheerwol als vulmateriaal
   - 100% biologisch katoen of veganistisch vulmateriaal
   - Kokos-latex matras (Öko-Tex 100 certificaat)
   - Kurk als thermische isolatie in de gehele zit-en ligruimte en duwstang

   De standaard 14’’ Luchtwielen (zoals afgebeeld) of de 12’’ Comfort Plus Wielen?
   De grote standaard 14’’ luchtwielen staan prachtig en bieden voortreffelijke rijeigenschappen op praktisch iedere ondergrond en zijn voorzien van spiraalveren. Vanzelfsprekend zijn deze voorzien van een rem en schokdemping. Voor het model VITA kun je eventueel ook kiezen voor kleinere 12" luchtwielen.

   Nu is er optioneel (+49 euro) ook de keuze uit onderhoudsvrije 12" Comfort Soft wielen. De Comfort Soft wielen hebben vrijwel dezelfde rijeigenschappen als de 12" luchtwielen maar dan zonder de zorgen van het krijgen van een lekke band onderweg. Bovendien rijden de Comfort Soft wielen zeer geluidsneutraal.

   Wasvoorschrift
   Alle stoffen onderdelen zijn wasbaar op wolwasprogramma 30°C, niet centrifugeren.

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie