• Jas van Gekookte Wol - Grijs

  Een warme wollen jas voor jongens en meisjes!
  Producent: Disana
  Code: 3221
  Kies gewenste maat:
  • 74/80 (80.00 €)
  • 86/92 (95.00 €)
  • 98/104 (95.00 €)
  • 110/116 (95.00 €)
  Prijs:
  80.00

  Beschrijving
  Slijtvaste wollen winterjas voor meisjes en jongens die met veel liefde voor detail  zijn gemaakt.  Door de structuur van de gebruikte ecologische wol is dit jack wind- en waterdicht, warm en ideaal voor het spelen in kou en sneeuw. De rug van de jas is langer zodat de rug ook bij kruipen en bukken goed beschermd is tegen weer en wind. Deze jas heeft royale steekzakken aan de voorkant en grote knopen diedoor kleine kinderhanden goed te openen en te sluiten zijn en zo het zelfstandig aan- en uittrekken aanmoedigen.

  Veel winterjassen zijn zo gewatteerd dat je baby zich nauwelijks kan bewegen. Deze winterjacks van Disana dragen juist soepel en comfortabel zodat je kindje zich duidelijk beter kan bewegen.

  De jacks vallen ruim!

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: 100% biologische merinowol
  Certificeringen: GOTS (Global Organic Textile Standard)

  Wasvoorschrift: handwas op 30 ° C
  Het wassen en behandelen van wollen / zijden kledingstukken is niet moeilijk. Eigenlijk hoef je wol/zijde kleding helemaal niet vaak te wassen. Wol stoot van nature vuil en water af en is antibacterieel vanwege de lanoline die het bevat. Belangrijk is dat je tijdens het wassen en spoelen temperatuurschommelingen van het water moet vermijden. Dit om krimp te voorkomen. Als je deze punten in overweging neemt, zul je langdurig plezier beleven aan deze door vele ouders en kinderen geliefde kledingstukken van wol en wol / zijde.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie