• Baby Jumpsuit Merino Wol - Rood

  Fijne jumpsuit waar je baby zich zonder beperking in kan bewegen.
  Producent: Cosilana
  Code: 45094
  Kies gewenste maat:
  • 56 (32.35 €)
  • 62 (34.49 €)
  • 68 (36.49 €)
  • 74 (38.49 €)
  • 80 (40.49 €)
  Prijs:
  32.35

  Beschrijving
  Elastisch geweven merino wolfrottee bodysuit waar je baby zich zonder beperking in kan bewegen. Drukknoopjes aan de schouders zorgen voor probleemloos aan- en uittrekken. Te combineren met een romper, shirt, hemdje of truitje. De hoge kwaliteit van de gebruikte wol is zeer goed temperatuur regulerend en zorgt voor aangename warmte en zachtheid.

  Wol is van nature vuil afstotend en antibacterieel waardoor het voldoende is het slaappakje regelmatig buiten te luchten en slechts af en toe op de hand te wassen met een milde terugvettend wolwasmiddel. Wol is erg absorberend en kan zeker 30 % van zijn eigen gewicht in vocht opnemen zonder dat het zwaar of vochtig aanvoelt. Dit absorptievermogen betekent dat de stof goed ademt en dat het geabsorbeerde vocht in de lucht rondom verdampt. Wol is daardoor zowel geschikt bij een warm als ook bij een koud klimaat.

  Voorzien van drukknoopjes voor makkelijk aan- en uittrekken en het verschonen van de luier.

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: 100% biologische wol frotté (badstof)
  Certificeringen: GOTS (Global Organic Textile Standard)

  Wasvoorschrift: handwas op 30 ° C
  Het wassen en behandelen van wollen / zijden kledingstukken is niet moeilijk. Eigenlijk hoef je wol/zijde kleding helemaal niet vaak te wassen. Wol stoot van nature vuil en water af en is antibacterieel vanwege de lanoline die het bevat. Belangrijk is dat je tijdens het wassen en spoelen temperatuurschommelingen van het water moet vermijden. Dit om krimp te voorkomen. Als je deze punten in overweging neemt, zul je langdurig plezier beleven aan deze door vele ouders en kinderen geliefde kledingstukken van wol en wol / zijde.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie