• Wikkelrompertje Wol Zijde - Marine

  Fijn voor je pasgeboren baby omdat het rompertje niet over het hoofdje hoeft te worden aangetrokken.
  Producent: Cosilana
  Code: 7106308
  Kies gewenste maat:
  • 50/56 (28.30 €)
  • 62/68 (29.90 €)
  Prijs:
  28.30

  Beschrijving
  Populaire rompertje gemaakt van 70% biologische merinowol in combinatie met 30% pure zijde. Deze stof is bijzonder zacht op de huid en lichtgewicht en gemaakt zonder chemische behandelingen. We raden deze wollen / zijden kledingstukken vooral aan voor baby's met een gevoelige huid. De wol houdt je baby comfortabel warm en de zijde is glad en zacht en geeft een rustgevend gevoel aan de huid van je baby en promoot een gevoel van welzijn.

  Het ontwerp is metname geschikt voor pasgeboren baby's. Deze romper hoeft niet over het hoofd te worden aangetrokken en is daardoor fijn in het gebruik als je baby een gevoelig hoofdje heeft.

  Wat ouders zeggen

  Willemijn Wolters
  Ik zie dat mijn kleine meisje er van geniet om de romper aan te hebben. Echt een geweldig product zeker voor een pas geboren baby!

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: 70% biologische merinowol 30% biologische zijde (elastische stof)
  Pasvorm: normaal
  Certificeringen: GOTS (Global Organic Textile Standard)

  Was- en onderhoudsinstructies: handwas op 30 ° C met wolwasmiddel
  Het wassen en behandelen van wollen / zijden kledingstukken is niet moeilijk. Eigenlijk hoef je wol/zijde kleding helemaal niet vaak te wassen. Wol stoot van nature vuil en water af en is antibacterieel vanwege de lanoline die het bevat. Belangrijk is dat je tijdens het wassen en spoelen temperatuurschommelingen van het water moet vermijden. Dit om krimp te voorkomen. Als je deze punten in overweging neemt, zul je langdurig plezier beleven aan deze door vele ouders en kinderen geliefde kledingstukken van wol en wol / zijde.

  De gehele collectie van Cosilana is met elkaar combineerbaar!
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie