• Wolfleece Sjaal Baby 80cm

  Een essentiële basic voor het koudere seizoen!
  Producent: Iobio
  Code: 095007
  Kies gewenste kleur:
  • Grijs
  • Marine
  • Rose
  • Bordeaux
  • Licht blauw
  • Smaragd
  Prijs:
  12.90

  Beschrijving
  Ideale maat baby sjaal gemaakt van superzachte biologische wolfleece gecertificeerd door GOTS.  GOTS-richtlijnen garanderen een eerlijke, vervuilende productie en dierenwelzijn.

  De uitgesneden opening aan het ene uiteinde van de sjaal is ontworpen als een "inrijgopening" voor het andere uiteinde van de sjaal om een los luseffect mogelijk te maken.

  Wol is een puur natuurlijk product, maar het dragen van wollen kleding heeft nog veel meer voordelen. Wol is glad, vuil- en waterafstotend, antibacterieel en heeft optimale thermoregulerende eigenschappen.

  Met deze superzachte wollen sjaals weet je zeker dat de nek van je kind goed beschermd is!

  Land van productie: Oostenrijk
  Maat: 80 x 9 cm ~ 0-4 jaar
  Materiaal: 100% biologische merinowol
  Certificeringen: GOTS (Global Organic Textile Standard)

  Wasvoorschrift: handwas op 30 ° C

  Wollen kleding hoeft niet vaak gewassen te worden. Door het van nature aanwezige wolvet is de stof vuil afstotend en is luchten veelal voldoende om het kledingstuk weer op te frissen. Moet de kleding toch gewassen worden doe dat dan op de hand uitsluitend met koud of lauw warm water (20-30°C) en gebruik een klein beetje wolwasmiddel dat speciaal gemaakt is voor de verzorging van deze tere weefsels (biologisch wolwasmiddel). Vermijd temperatuurschommelingen van het water en wringen en wrijven van het kledingstuk om krimpen en vervilten te voorkomen. Gebruik geen wasverzachter of een synthetisch wasmiddel want die zijn funest voor de wol en haar bijzondere eigenschappen.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie