WAT IS EKOBEBE

Uit liefde geboren ecologische geboortewinkel voor o.a. je natuurlijke babyuitzet. Opgericht in 2003 en door de jaren uitgegroeid tot een fijnschalig fulltime familiebedrijf.

Doorlopend duizenden Ecologische Producten beschikbaar!


Ekobebe is geen tendensvolger of een "eco fashion store" maar een oprecht alternatief met een weloverwogen aanbod met de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid.

VOOR WIE

Voor pasgeboren baby's, peuters, kinderen, moeders, vaders, opa's en oma's, pakes en beppes, professionals, kinderdagverblijven etc.

ONZE FILOSOFIE

We geven veel om het milieu en zijn van mening dat de groene denkwereld de beste manier is om het egoïstische verlangen van vandaag de dag naar meer en goedkoper in evenwicht te brengen. Onze bezittingen moeten bezittingen zijn waar we plezier aan beleven, gebruiken en die waarden in ons leven brengen. Consumeer bewust en waardeer meer!

Het aantrekken van een andere groen denkend persoon vergroot de dominantie van de natuur. Als de één verandert, kunnen we andere veranderen, anderen veranderen om de wereld ten goede te veranderen.

HOE DOEN WE DAT

We kopen goederen van fabrikanten die ecologisch denken ondersteunen, producten die "homemade" zijn geproduceerd en het welzijn van het gezin bevorderen. Fair-trade en Zero-waste producten met positieve energie.
Door producten te kopen bij ekobebe ondersteun je ons en de richting van deze fabrikanten.

Ieder nieuw leven is een wonder en daar doen Wij het voor!

Liefs,
René Alexander en Santa Hulzinga
Louise & Lotte(Aquarelle "Familieportret" gemaakt door onze Louise 10 jaar)