• Plumeau met Struisvogelveren

  De koningin onder de afstoffers!
  Status: Binnenkort weer levebaar
  Producent: Redecker
  Code: 468802
  Prijs:
  12.00

  Beschrijving
  De plumeau met struisvogelveer is de koningin van afstoffers. Omdat de afzonderlijke veren eigenlijk bestaan ​​uit een structuur van talloze kleine veertjes, 'vegen' ze het stof niet zomaar weg, maar binden ze het effectief aan zich.

  Struisvogelverenstoffers zijn bijzonder licht en dus ideaal voor het afstoffen van glazen oppervlakken, breekbare voorwerpen of kleinere stukken die gemakkelijk kunnen omvallen. Onze tip: gebruik de plumeau voor de babykamer en al het delicate en waardevolle. Een korte shake buitenshuis maakt de stofdoek leeg en de stoffer weer klaar voor gebruik.

  Kenners waarderen hun delicate zachtheid en hun grondig afstoffen. Afhankelijk van het seizoen kunnen de veren van de struisvogels groter of kleiner zijn, dikker of dunner, lichter of donkerder. Wij hebben geen invloed op deze natuurlijke eigenschappen. Om deze reden zal elke plumeau verschillen - dit is echter wat de plumeau altijd uniek maakt.

  Om een ​​consistente kwaliteitsnorm te garanderen; de veren die worden gebruikt bij het binden van elke plumeau worden echter altijd op hetzelfde totale gewicht gehouden.

  Land van productie: Zuid-Afrika
  Afmeting: 30 cm
  Materiaal: gelakt houten handvat, struisvogelveren
   
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie