• Cosilana Wolfleece Trappelzakje - Newborn

  Speciaal bedoeld voor pasgeboren baby's!
  Producent: Cosilana
  Code: COS023
  Kies gewenste kleur:
  • Bruin
  • Naturel
  Prijs:
  28.50

  Beschrijving
  Heerlijk zacht en comfotabel trappelzakje uit 100% merino scheerwol speciaal voor pasgeboren baby's. Je kindje voelt zijn eigen blote beentjes en voetjes en de omhulling van de slaapzakje geeft een vertrouwd gevoel net als in de buik van mama. Origineel kraamkcadeau!

  Leg je kindje tot aan de oksels in de trappelzak. Je kindje voelt zijn eigen blote beentjes en voetjes, de omhulling geeft een vertrouwd gevoel net als in de buik van mama.

  Een trappelzakje kan zowel 's nachts als overdag worden gedragen.

  Wat klanten zeggen

  Catharina de Haan
  Mooie wollen kwaliteit, heel degelijk materiaal (ook de boord bovenaan) en lekker warm tot de oksels opgetrokken.

  Land van productie: Duitsland
  Buitenmateriaal: 100% biologische merinowol (fleece)
  Afmeting: 50cm
  Certificeringen: GOTS (Global Organic Textile Standard)

  Wasvoorschrift: handwas op 30 ° C
  Wollen kleding hoeft niet vaak gewassen te worden. Door het van nature aanwezige wolvet is de stof vuil afstotend en is luchten veelal voldoende om het kledingstuk weer op te frissen. Moet de kleding toch gewassen worden doe dat dan op de hand uitsluitend met koud of lauw warm water (20-30°C) en gebruik een klein beetje wolwasmiddel dat speciaal gemaakt is voor de verzorging van deze tere weefsels (biologisch wolwasmiddel). Vermijd temperatuurschommelingen van het water en wringen en wrijven van het kledingstuk om krimpen en vervilten te voorkomen. Gebruik geen wasverzachter of een synthetisch wasmiddel want die zijn funest voor de wol en haar bijzondere eigenschappen.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie