• Gebreide Wollen Slaapzakje - Bruin

  Voor een gevoel van geborgenheid!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Producent: Iobio
  Code: 91205
  Prijs:
  34.90

  Beschrijving
  Heerlijk zacht en comfortabel geweven wollen romper-slaapzakje voor pasgeboren baby's gemaakt van 100%  elastisch merino wol. Je kindje voelt zich hierin rondom geborgen. Merino wol is super zacht en jeukt niet! In dit slaapzakje, dat hoog aansluit, voelt een baby/kindje de eigen blote beentjes net als in de buik van mama. Deze omhulling geeft een vertrouwd gevoel. Door de twee bandjes die recht of gekruist over de schoudertjes lopen blijft de slaapzak goed op zijn plaats.

  Dit slaapzakje/trappelzakje is het gehele jaar te gebruiken. 

  Land van productie: Oostenrijk
  Maat: 0 - 7 maanden
  Stof: 100% biologische merinowol
  Certificeringen: STANDARD 100 van OEKO-TEX®

  Wat betekent het label STANDARD 100 van OEKO-TEX®?

  Als een textielartikel het STANDARD 100-label draagt, kunt je er zeker van zijn dat elk onderdeel van dit artikel, dat wil zeggen elke draad, knoop en andere accessoires, is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is in ecologisch opzicht voor de mens.

  Wasvoorschrift: handwas op 30 ° C
  Het wassen en behandelen van wollen / zijden kledingstukken is niet moeilijk. Eigenlijk hoef je wol/zijde kleding helemaal niet vaak te wassen. Wol stoot van nature vuil en water af en is antibacterieel vanwege de lanoline die het bevat. Belangrijk is dat je tijdens het wassen en spoelen temperatuurschommelingen van het water moet vermijden. Dit om krimp te voorkomen. Als je deze punten in overweging neemt, zul je langdurig plezier beleven aan deze door vele ouders en kinderen geliefde kledingstukken van wol en wol / zijde.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie