• Wolfleece Trappelzak Pasgeboren Baby

  Geschikt voor baby's van 0-7 maanden!
  Producent: Popolini
  Code: 090204
  Prijs:
  38.90

  Beschrijving
  Als een wolk zo zacht trappelzakje uit biologische scheerwol speciaal voor pasgeboren baby's. Je kindje voelt zijn eigen blote beentjes en voetjes en de omhulling van de slaapzakje geeft een vertrouwd gevoel net als in de buik van mama. De comfortabele tailleband uit biologisch katoen zorgt voor optimale grip en comfort.

  Leg je kindje tot aan de oksels in de trappelzak. Je kindje voelt zijn eigen blote beentjes en voetjes, de omhulling geeft een vertrouwd gevoel net als in de buik van mama.

  Een trappelzakje kan zowel 's nachts als overdag worden gedragen.

  Geschikt voor baby's van 0-7 maanden.

  Land van productie: Hongarije
  Materiaal: Wol-fleece, 100% biologische wol *, GOTS
  Elastische tailleband: 96% biologisch katoen *, 4% elastaan, GOTS
  Afmeting: 55cm
  Certificeringen: GOTS (Global Organic Textile Standard), OEKO-TEX 100

  Wasvoorschrift: handwas op 30 ° C
  Wollen kleding hoeft niet vaak gewassen te worden. Door het van nature aanwezige wolvet is de stof vuil afstotend en is luchten veelal voldoende om het kledingstuk weer op te frissen. Moet de kleding toch gewassen worden doe dat dan op de hand uitsluitend met koud of lauw warm water (20-30°C) en gebruik een klein beetje wolwasmiddel dat speciaal gemaakt is voor de verzorging van deze tere weefsels (biologisch wolwasmiddel). Vermijd temperatuurschommelingen van het water en wringen en wrijven van het kledingstuk om krimpen en vervilten te voorkomen. Gebruik geen wasverzachter of een synthetisch wasmiddel want die zijn funest voor de wol en haar bijzondere eigenschappen.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie