• PREMIUM Schapenvacht Kinderwagen - Goudblond

  Een absulute aanrader voor winterbaby's!
  Producent: Fellhof
  Code: FE11
  Prijs:
  59.00


  • Tijdelijk met Gratis flesje wasmiddel automatisch bij je bestelling geleverd!

   Zijde Zacht PREMIUM KWALITEIT 100% ecologisch lamswollen ondergrondje/matrasje (medicinaal gelooid) speciaal voor in de kinderwagen. Het slapen op schapenvacht is zeer rustgevend en door het natuurlijk luchtpolster dat ontstaat als je kindje erop ligt onstaan er geen warmtehaarden, je hoeft dus niet bang te zijn dat het zweterig wordt.

   De vachtjes zijn aangenaam warm in de winter en koelend in de zomer dus het gehele jaar inzetbaar. EEN ABSOLUTE AANRADER VOOR WINTERBABY'S!

   Later gebruik je het lamsvachtje voor in de buggy (de uitsparingen voor de gordels zijn reeds aanwezig). Je hebt er dus jarenlang plezier van.

   Kijk onder meer voorbeelden voor het verschil tussen een Naturkind lamswollen voetenzak in de bak van de kinderwagen en deze Premium lamsvacht inleg als warm ondergrondje. Beide artikellen hebben we voor de duidelikheid geplaatst in een Naturkind Kinderwagen model Varius. De inleg is aan de zijkanten boven en onder afgerond zodat deze mooi in de bak past.

   Wanneer een vachtje gebruiken?
   Een lamsvacht houdt je baby koel op warme dagen en is dus ook geschikt voor gebruik in de zomer. Bovendien is een vacht voor veel doeleinden geschikt.

   Tip: regelmatig uitkloppen, met de hand of met een mattenklopper, is bij normaal gebruik voldoende. Daarnaast kun je de schapenvacht ook heel goed buiten luchten. Wolvezel is zelfreinigend en breekt de meeste stoffen van nature af. Zit er een vlek in de vacht? Gebruik eerst liefst eerst natuurlijke reinigingsproducten (groene zeep) voor je de schapenvacht gaat wassen.

   Land van productie: Oostenrijk
   Materiaal: 100% lamsvacht
   Kleur: Goudblond
   Maat: 75 - 35cm
   Lengte wol: 30 mm
   Certificering: OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd
   Was- en onderhoudsinstructies: handwas 30 ° C

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie