• Rubber Bijspeeltje Monstera Blad

  Licht van gewicht en perfect formaat voor kleine vingers geschikt vanaf de geboorte! Volkomen veilig om op te kauwen en sabbelen.
  Producent: Lanco
  Code: 90418
  Prijs:
  11.00


  • Een super schattige Bijtring uit 100% natuurlijk rubber.

   Tandjes krijgen kan een moeilijke, pijnlijke en stressvolle tijd zijn voor baby's. Lanco’s 100% natuurlijke rubberen bijtring kalmeert het tandvlees en helpt baby tegelijk met hun ontwikkeling door het stimuleren van baby's 5 zintuigen. Lanco toys zijn speciaal ontwikkeld voor kleine baby handjes en daarom makkelijk vast te pakken.

   Lanco producten worden gemaakt volgens een ambachtelijk productieproces waarbij kwaliteit een absolute must is en sommige onderdelen zelfs nog met de hand worden uitgevoerd. Hierdoor zijn geen twee exemplaren exact hetzelfde! Lanco Toys worden gemaakt van 100% natuurlijke rubber en beschilderd met verf zoals gebruikt in de voedingsmiddelen industrie. Lanco toys zijn vrij van PVC, BPA, Nitrosaminen en Phthalaten, dus voor baby’s een volledig veilige keuze.

   Gemaakt volgens een ambachtelijke productie, waarbij kwaliteit een must is en sommige onderdelen zelfs handmatig worden gedaan. Hierdoor zal geen enkel product van dit spaanse merk precies hetzelfde zijn! Lanco-speelgoed is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is vrij van nitrosaminen, ftalaten, BBP, DBP en DEHP. Daarom is Lanco-speelgoed volkomen veilig voor baby's en peuters.

   ✔ Met de hand beschilderd met kleurstoffen van voedingskwaliteit
   ✔ PVC- en BPA-vrij
   ✔ Hermetisch afgesloten om schimmelvorming in het speelgoed te voorkomen
   ✔ Ideaal voor verzachtend tandvlees
   ✔ Milieuvriendelijk
   ✔ 100% natuurlijk rubber
   ✔ Leuke verpakking als een cadeau

   Reinigingsinstructies
   We raden aan om het oppervlak van natuurlijk rubber speelgoed schoon te maken met een vochtige doek en milde zeep. Het mag niet in het water worden ondergedompeld of afgespoeld, om te voorkomen dat er water in komt, aangezien het beschadigd kan raken.

   Let op: speelgoed en bijtringen van natuurlijk rubber niet steriliseren en niet in de vaatwasser reinigen!


   Land van productie: Spanje
   Materiaal: natuurlijk rubber
   Afmeting: 10 cm
   Leeftijd: 0+
   Certificaten: CEDeze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie