• Rubber Bijtring Kori de Panda

  Speciaal ontworpen voor premature baby's en pasgeborenen!
  Producent: Lanco
  Code: 90419
  Prijs:
  11.00


  • Een super schattige Bijtring uit 100% natuurlijk rubber.

   Een fijn allereerste speeltje voor pasgeborenen (pasgeboren baby's): de smalle ring bevordert de druk van hun grip, waardoor ze vanaf de eerste levensmaanden kunnen worden gehanteerd. Na 3 maanden begint de baby het speeltje vast te houden en vervolgens van hand tot hand te wisselen. De contrasterende kleuren stellen de baby in staat om zijn gezichtsvermogen en de mond op de specifieke gekleurde gebieden te fixeren. De andere textuur van het speeltje achter het hoofd zorgt voor een waarnemend gevoel. Het is ontworpen om gemakkelijk in de mond te worden gestopt om het verkennen van de mond extra te stimuleren. Na 6 maanden wekt het natuurlijke bijtspeeltje de nieuwsgierigheid in de baby, aanhoudende aandacht en objectbestendigheid; vereisten voor de ontwikkeling van meer complexe mentale functies. Na 3 maanden kalmeert dit speeltje de baby tijdens het tandjes krijgen en is het het eerste speeltje voor emotionele regulatie. Het kan verder in de tijd als symbolisch speelgoed worden gebruikt door de natuur te waarderen en vooral dieren die met uitsterven worden bedreigd, zoals de pandabeer.

   Gemaakt volgens een ambachtelijke productie, waarbij kwaliteit een must is en sommige onderdelen zelfs handmatig worden gedaan. Hierdoor zal geen enkel product van dit spaanse merk precies hetzelfde zijn! Lanco-speelgoed is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is vrij van nitrosaminen, ftalaten, BBP, DBP en DEHP. Daarom is Lanco-speelgoed volkomen veilig voor baby's en peuters.

   ✔ Met de hand beschilderd met kleurstoffen van voedingskwaliteit
   ✔ PVC- en BPA-vrij
   ✔ Hermetisch afgesloten om schimmelvorming in het speelgoed te voorkomen
   ✔ Ideaal voor verzachtend tandvlees
   ✔ Milieuvriendelijk
   ✔ 100% natuurlijk rubber
   ✔ Leuke verpakking als een cadeau

   Reinigingsinstructies
   We raden aan om het oppervlak van natuurlijk rubber speelgoed schoon te maken met een vochtige doek en milde zeep. Het mag niet in het water worden ondergedompeld of afgespoeld, om te voorkomen dat er water in komt, aangezien het beschadigd kan raken.

   Let op: speelgoed en bijtringen van natuurlijk rubber niet steriliseren en niet in de vaatwasser reinigen!


   Land van productie: Spanje
   Materiaal: natuurlijk rubber
   Afmeting: 10 cm
   Leeftijd: 0+
   Certificaten: CEDeze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie