• Rubberen Sensory Bijtspeeltjes Astronomia

  Deze set is een evolutionair speelgoedje dat kan worden gebruikt vanaf de eerste maanden van de geboorte tot ongeveer twee jaar.
  Producent: Lanco
  Code: 8030
  Prijs:
  30.00


  • Astronomy Set van 5 handgemaakte geometrische vormen gemaakt van natuurlijk rubber.

   Ontworpen om de ontwikkeling van motorische vaardigheden, hand-oog coördinatie en visuospatiale en vasoconstrictieve vermogens te bevorderen. Het bevat 3 gekleurde kubussen, 1 cilinder en 1 bol in zwart-wit contrast en stimuleert de visuele ontwikkeling en kruipen. Deze set is een evolutionair speelgoedje dat kan worden gebruikt vanaf de eerste maanden van de geboorte tot ongeveer twee jaar.
    
   Spelaanbevelingen
   - Vanaf de eerste geboortemaand kunnen de bol en cilinder worden gebruikt om visuele waarneming en fixatie te stimuleren. Om dit te doen, kunnen we ze heel voorzichtig verplaatsen op een afstand van 20/30 centimeter van het gezicht van de baby en genieten van hun reacties.
    
   - Zodra de handjes van de baby de figuren kunnen vasthouden (op een leeftijd van ~ 6 maanden), kunnen ze worden gebruikt als bijtringen. Bovendien zijn het grote stukken die een goede motorische controle vereisen.
    
   - Wanneer de baby begint te bewegen, is het tijd om terug te gaan naar de cilinder en bol, want wanneer ze worden gerold, zullen ze de interesse van de baby in het vinden van het object wekken en beweging bevorderen, eerst door te kruipen en later door te lopen. De bal biedt ons veel spelopties omdat je kunt spelen door hem te passen, te gooien, te scoren en andere eindeloze opties.

   - Na 12 maanden geboorte kun je beginnen met het bouwen van torens en treinen, driedimensionale stukken die helpen bij het ontwikkelen van motorische controle en die het denken, de aandacht en vasoconstrictieve vermogens activeren.
    
   - Ten slotte biedt dit speelgoed meer dan een jaar speelplezier door deze set te gebruiken als objecten waarmee bruggen, muren of huizen kunnen worden gebouwd waar auto's en poppen doorheen kunnen, als aanvulling op het symbolische spel.

   Lanco speelgoed wordt gemaakt volgens een ambachtelijke productie, waarbij kwaliteit een must is en sommige onderdelen zelfs handmatig worden gedaan. Hierdoor zal geen enkel product van Lanco toys precies hetzelfde zijn! Lanco-speelgoed is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is vrij van nitrosaminen, ftalaten, BB, DBP en DEHP. Daarom is Lanco-speelgoed volkomen veilig voor baby's en peuters.

   ✔ Met de hand beschilderd met kleurstoffen van voedingskwaliteit
   ✔ PVC- en BPA-vrij
   ✔ Hermetisch afgesloten om schimmelvorming in het speelgoed te voorkomen
   ✔ Milieuvriendelijk
   ✔ 100% natuurlijk rubber
   ✔ Leuke verpakking voor een cadeau

   Reinigingsinstructies
   We raden aan om het oppervlak van het speelgoed van Lances schoon te maken met een vochtige doek en milde zeep. Het mag niet in het water worden ondergedompeld of afgespoeld, om te voorkomen dat er water in komt, aangezien het beschadigd kan raken. Let op: speelgoed en bijtringen van natuurlijk rubber niet steriliseren en niet in de vaatwasser reinigen!

   Land van productie: Spanje
   Materiaal: natuurlijk rubber
   Afmeting: 10 cm
   Leeftijd: 0+
   Certificaten: CE

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie