• Rubberen Speeltje Paddenstoel

  Fantastisch oorzaak en gevolg natuurlijk rubberen speelgoed met zacht gepiep!
  Producent: Lanco
  Code: 90402
  Prijs:
  13.00


  • Een schattig Natuurrubber Sensory Speeltje ontworpen als inspiratie om in contact te komen met onze natuur. Prima keuze voor de speeltijd van baby’s en peuters: volkomen veilig om op te kauwen en sabbelen, 100% zacht natuurlijk rubber en gemakkelijk vast te pakken. De speeltijd is net zo veilig voor jouw kindje als voor de planeet: natuurlijk en verantwoord plezier!

   Sensorisch speelgoed is een perfect cadeau voor de zintuiglijke ontwikkeling van je peuter dankzij de levendige kleuren, unieke texturen en vormen.

   Sensorisch speelgoed stimuleert de sensorische motorische ontwikkeling door

   Zien: de aandacht van de baby wordt getrokken door de felle kleuren en verschillende vormen van speelgoed, het leren onderscheiden van kleuren en het bevorderen van oogcoördinatie.
   Proeven: speelgoed is veilig om op te kauwen en in de mond en ook gemakkelijk vast te pakken door de kleine handjes van de baby.
   Horen: het zachte piepen van ons speeltje is voldoende om de aandacht van de baby te trekken zonder al te veel lawaai te veroorzaken.
   Voelen: verschillende texturen wekken de tastsensaties van de baby op terwijl ze nieuwe vormen en manieren ontdekken om speelgoed te pakken.
   Ruiken: de unieke geur van natuurlijk rubber maakt dit speelgoed heel bijzonder en gemakkelijk te herkennen voor uw kind.

   Dit natuurlijk rubber speelgoed wordt gemaakt volgens een ambachtelijke productie, waarbij kwaliteit een must is en sommige onderdelen zelfs handmatig worden gedaan. Hierdoor zal geen enkel product van Lanco toys precies hetzelfde zijn! Lanco-speelgoed is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is vrij van nitrosaminen, ftalaten, BBP, DBP en DEHP. Daarom is Lanco-speelgoed volkomen veilig voor baby's en peuters.

   ✔ Met de hand beschilderd met kleurstoffen van voedingskwaliteit
   ✔ PVC- en BPA-vrij
   ✔ Hermetisch afgesloten om schimmelvorming in het speelgoed te voorkomen
   ✔ Ideaal voor verzachten tandvlees
   ✔ Milieuvriendelijk
   ✔ 100% natuurlijk rubber
   ✔ Leuke verpakking als cadeautje

   Reinigingsinstructies
   We raden aan om het oppervlak van natuurlijk rubber speelgoed van Lanco schoon te maken met een vochtige doek en milde zeep. Het mag niet in het water worden ondergedompeld of afgespoeld, om te voorkomen dat er water in komt, aangezien het beschadigd kan raken. Let op: speelgoed en bijtringen van natuurlijk rubber niet steriliseren en niet in de vaatwasser reinigen!

   Land van productie: Spanje
   Materiaal: natuurlijk rubber
   Leeftijd: 0+
   Certificaten: CE

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie