• Grapat Mandala - Paddestoeltjes Regenboog

  Deze "losse houten onderdelen" stimuleren de creativiteit en zijn de ultieme uitnodiging voor kinderen om te spelen en te creëren!
  Producent: Grapat
  Code: 22241
  Prijs:
  16.50

  • Deze Mandala set van Grapat bevat 36 stuks paddestoeltjes in de kleuren van de regenboog.

   Dit is een zeer fantasierijke speelgoedset voor kinderen en wordt op veel verschillende manieren gebruikt in door Montessori en Waldorf geïnspireerde gezinnen over de hele wereld. Deze losse houten onderdelen stimuleren de creativiteit en zijn de ultieme uitnodiging voor kinderen om te spelen en te creëren (open en autonoom spel). Elk stuk kan op meerdere manieren worden verplaatst, gedragen, gecombineerd, opnieuw ontworpen, opgesteld, uit elkaar worden gehaald en weer in elkaar worden gezet. Kinderen zullen patronen en mandala's maken die kunnen worden gebruikt om mindfulness te verbeteren.

   Vaak zul je zien dat jonge kinderen liever spelen met materialen die ze kunnen gebruiken en aanpassen zoals ze willen, in plaats van speelgoed dat maar één doel heeft. Kinderen aanmoedigen om middelen te gebruiken zoals ze willen, kan een breder scala aan mogelijkheden bieden dan een die puur door volwassenen wordt geleid. Wanneer kinderen met losse onderdelen spelen, gebruiken ze creativiteit en verbeeldingskracht en ontwikkelen ze vaardigheden en competenties.

   Combineer met andere van onze Grapat sets voor nog meer leermogelijkheden. Het zal kinderen aanmoedigen om er een meer avontuurlijke en complexe activiteit mee te ontwikkelen.

   Land van productie: Spanje
   Materialen: hout, niet-giftige kleurbeits op waterbasis
   Aanbevolen leeftijd: 36 maanden+
   Onderhoudsinstructies: Als je Grapat houtproducten reinigt, gebruik dan alleen een vochtige doek. Niet onderdompelen in water en geen ontsmettingsmiddel of heet water gebruiken.
   Certificeringen: Speelgoed EN / 71-3: 2014 + A1: 2014 / 2013
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie