• Mader Houten Muziekdoos Kerstfeest - O Denneboom

  Een fantastisch memorabel kerstcadeau voor kinderen en volwassenen!
  Code: RA102
  Prijs:
  45.00

  Omschrijving
  Een prachtige handgemaakte houten muziekdoos van Mader met twee handbeschilderde tollen (2 x dennenboom) op een vierkante houten voet. Deze muziekdoos ziet er prachtig uit in een speelkamer met een natuurlijk thema en is een geweldig cadeau voor kinderen en volwassenen die van de natuur houden.

  Draai aan het kleine handvat aan de zijkant van de doos om de zachte melodie te horen van O Denneboom O Denneboom.

  De twee boomtollen kunnen worden verwijderd om te spelen. Ze zijn moeilijkheidsgraad 5, dus ze bevinden zich aan het meer uitdagende einde van het bereik.

  Let op: de tollen kunnen bovenop de doos worden opgeborgen, maar draaien niet als de doos wordt opgewonden.

  Mader Kreiselmanufaktur - Handgemaakt in een echte tollen-fabriek in Oostenrijk, met de hand beschilderd (ze zijn allemaal verschillend) van FSC-hout. Puur natuur, veilig en goed doordacht, duurzaam speelgoed voor je kind waarmee het op een duurzame manier kan opgroeien!

  FSC gecertificeerd
  De Forest Stewardship Council (FSC) is een non-profitorganisatie die hoge normen stelt om ervoor te zorgen dat bosbouw op een ecologisch verantwoorde en sociaal gunstige manier wordt beoefend. Als een product, zoals houten speelgoed, het label "FSC Certified" heeft, betekent dit dat het hout dat in het product is gebruikt en de fabrikant die het heeft gemaakt, voldoet aan de eisen van de Forest Stewardship Council.

  De FSC-certificering wordt beschouwd als de "gouden standaard" -aanduiding voor hout dat is geoogst uit bossen die verantwoord worden beheerd, sociaal voordelig, milieubewust en economisch levensvatbaar zijn.

  Land van productie: Oostenrijk
  Materiaal: Beukenhout - geschilderd en gevernist, met de hand beschilderd met natuurlijke kleurstoffen
  Adviesleeftijd: 3+ jaar
  Afmeting: 7,3 cm
  Certificaten: FSC
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie