• Senger Warmte Knuffel Gans GROOT - Naturel

  Deze knuffel houdt je kindje warm tijdens koude nachten, ontspant zere buikjes en helpt krampjes verzachten bij de allerkleinsten!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Producent: Senger Naturwelt
  Code: Y21024
  Prijs:
  78.95

  Omschrijving
  Large Natural Goose van Senger Naturwelt is een heerlijke knuffel en kussen in één. Gemaakt van uitsluitend natuurlijke en biologische vezels. Mijn hoofd en voeten zijn gevuld met lamswol en mijn huid is gemaakt van biologisch katoen.

  Mijn buik is gevuld met een verwijderbaar zakje met gecertificeerd biologisch spelt - je kunt het zakje opwarmen in de oven of in de vriezer leggen om te koelen. Deze knuffel houdt je kindje warm tijdens koude nachten, ontspant zere buikjes en helpt krampjes verzachten bij de allerkleinsten.

  Verwarmen doe je zo
  Verwijder het kussentje uit de de knuffel en verwarm de oven op 75°C. Leg het spelt- of kersenpitkussentje vervolgens in de oven. Verwarm het kussentje ca. 15 minuten en laat het daarna eventjes kort rusten. Controlleer of het kussentje niet té warm is en stop het dan weer via de ritssluiting terug in de buik van de knuffel.

  Het is ook mogelijk het kussentje op de verwarming of snel in de magnetron op te warmen. Magnetron: 500-600 watt 2 x 1 minuut aan elke kant is voldoende.

  SENGER Naturwelt zijn knuffels voor goede en slechte tijden, voor kinderen. Individualiteit en een hoge ecologische standaard en tijdloze vormontwerpen zijn het concept voor dit speelgoed.

  Land van productie: Duitsland
  Maat: 80 x 69 x 17 cm.
  Materiaal: ecologisch wol, biologisch katoen, spelt, ritssluiting
  Verzorging: Met de hand wasbaar, niet wringen, centrifugeren of drogen in de droogtrommel.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie