• Aromatherapie Etherische Oliën Pure Lavendel 5 ml

  Essentiële olie van lavendel is geschikt voor alle leeftijdsgroepen en kan veilig onverdund direct op de huid worden gebruikt. Lavendel kalmeert, ontspant en verbetert de slaapkwaliteit, het heeft een gunstig effect op het spijsverteringsstelsel, het verlicht pijn, regenereert beschadigde huid en weefsels!
  Producent: Aromama
  Code: 4779046412585
  Prijs:
  10.99

  Beschrijving
  "Aroma van pure lavendel etherische olie"

  Essentiële olie van lavendel is een klassieker in de aromatherapie. Het is de meest veelzijdige essentiële olie, die zeker op je plank van aromatherapie-oliën zou moeten staan, omdat het in elke situatie van het leven kan helpen. Het is geschikt voor alle leeftijdsgroepen, het kan veilig onverdund direct op de huid worden gebruikt. Lavendel staat erom bekend te kalmeren, te ontspannen en de slaapkwaliteit te verbeteren. Het heeft ook een gunstig effect op het spijsverteringsstelsel, het verlicht perfect pijn, regenereert beschadigde huid en weefsels. Essentiële olie van lavendel gaat goed samen met andere essentiële oliën zoals kamille, bergamot, mandarijn, citroen, sinaasappel, den, tijm, rozemarijn, roos en jasmijn. Essentiële olie van lavendel is veilig te gebruiken voor baby's vanaf de geboorte. Gebruik het in het eerste trimester van de zwangerschap met mate.

  Gebruiksaanwijzing
  • Gebruik het in een etherische oliediffuser. De geur van lavendel helpt de slaap te verbeteren en stress te verminderen. Zet je diffuser aan voor het slapengaan of laat hem 's nachts draaien door 6-8 druppels lavendelolie toe te voegen.

  • We raden sterk aan om verschillende synergieën in de diffuser te proberen: 3 druppels lavendel + 5 druppels bergamot; 3 druppels lavendel + 5 druppels mandarijn; Boheemse synergie als herinnering aan de Provence - 3 druppels rozemarijn + 5 druppels lavendel; Om de stemming te verbeteren - 3 druppels lavendel + 1 druppel ylangilang + 5 druppels sinaasappel.

  • Als je geen diffuser hebt, breng dan de etherische olie van lavendel rechtstreeks aan op je kussen of nachtkleding. Essentiële oliën geven hun beste eigenschappen af ​​door lichaamswarmte, ze kalmeren en balanceren het zenuwstelsel en verbeteren de kwaliteit van de slaap. Houd er rekening mee dat slechts één druppel etherische olie voldoende is, anders kan overmatige consumptie de slaap verstoren.

  • Een andere procedure om de slaap te verbeteren: wrijf je voeten in met PURE, onverdunde lavendelolie voordat je naar bed gaat. Het is ook veilig te gebruiken voor baby's, lavendel is bijzonder zacht en geschikt voor de gevoelige huid. Voeten wrijven is een eerste hulp voor onrustige baby's, kleuters, tieners en volwassenen!

  • Meng voor een rustgevende en ontspannende massage 50 ml basisoliën (zoals zoete amandel- of camelia-olie) met 10-12 druppels essentiële lavendelolie. Masseer ermee, wrijf over het hele lichaam. Het vermindert de lichaamsspanning na de training, ontspant spieren, gewrichten en vermindert rugpijn.

  • Indien nodig kan essentiële lavendelolie rechtstreeks op de huid worden aangebracht. Het is effectief in de aanwezigheid van waterpokkenpompen, koortsblaasjes, kneuzingen, verse littekens, insectenbeten en dergelijke. Indien nodig rechtstreeks op het getroffen gebied aanbrengen. Het zal jeuk, pijn, zwelling, roodheid verminderen en tegelijkertijd desinfecteren!

  • Lavendelolie heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Een mengsel met een hogere concentratie helpt bij oor- of nekpijn: meng 20 ml basisolie met 15-20 druppels essentiële lavendelolie. Breng het mengsel om de twee uur rechtstreeks op de plaats van de verwonding aan. Als je keelpijn of pijn hebt na het tandenpoetsen, spoel je mond dan meerdere keren per dag met een glas warm water gemengd met 1 theelepel zout en een paar druppels lavendelolie.

  • Ontspannend voetenbad na een lange dag: 3 scones munt en 5 druppels essentiële lavendelolie. Aangename gevoelens gegarandeerd!

  • Essentiële olie van lavendel wordt aanbevolen als een effectieve remedie tegen hoofdpijn. Een halve theelepel lotion of natuurlijke olie, voeg een paar druppels lavendelolie toe en masseer dit mengsel in het voorhoofd, de slapen, de achterkant van de nek en de schouders.

  • Essentiële olie van lavendel heeft ook een gunstig effect op het spijsverteringsstelsel. Als je een opgeblazen gevoel, constipatie of je baby koliekpijn heeft, meng dan 50 ml zoete amandelolie met 5 druppels lavendel, 5 druppels mandarijn en 2 druppels etherische oliën van kamille. Masseer uw buik meerdere keren per dag met de klok mee. Dit type mengsel is geldig voor baby's vanaf de geboorte!

  • Lavendel is een onverslaanbaar middel - verjaagt muggen, mijten, huisstofmijten en luizen! Van hen wordt je beschermd door een druppel pure essentiële olie op bovenkleding, broeken, schoenen, sjaals of hoeden.

  • Aromatherapie, ontspannend bad met essentiële lavendelolie is geschikt om jezelf te verwennen. Gewoon een herinnering dat essentiële oliën onoplosbaar zijn in water en dat je ze moet verdunnen voordat je ze aan water toevoegt. Voeg een theelepel plantaardige olie of ½ theelepel melk toe aan een bepaald aantal druppels etherische olie en giet alles in het badwater.

  Aantal druppels afhankelijk van leeftijd
  Zuigelingen 0 - 3 maanden: 1 - 2 druppels
  Voor baby's van 3 - 6 maanden: 2 - 3 druppels
  Voor baby's van 6 - 12 maanden: 2 - 4 druppels
  Voor zuigelingen 12 - 36 maanden: 3 - 5 druppels
  Kinderen van 4 - 7 jaar: 4 - 6 druppels
  Kinderen 7 - 12 jaar: 5 - 8 druppels
  Adolescenten 12+ en volwassenen: 6 - 10 druppels

  Ingrediënten: INCI: Lavendel Angustifolia Bloemolie*, linalool**, geraniol**, limoneen**, coumarine**.
  * ecologische component
  **van nature aanwezig in essentiële oliën

  Herkomst: EU
  Inhoud: glazen flesje van 5 ml
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie