• Aromatherapie Etherische Oliën Pure Mandarijn 5 ml

  Mandarijnolie versterkt het spijsverteringsstelsel, vermindert een opgeblazen gevoel en verbetert de eetlust. Het is een zachte en effectieve remedie voor baby's die last hebben van koliek, gasophoping!
  Producent: Aromama
  Code: 4779046412592
  Prijs:
  9.99

  Beschrijving
  "Aroma van pure mandarijn etherische olie"

  In de klassieke aromatherapie wordt het beschouwd als een van de mildste en veiligste essentiële oliën, daarom noemen professionals het de "badmeester voor kinderen en moeders". Essentiële olie van mandarijn is een van de weinige balancerende oliën. Mensen weten dat citrusoliën tonic zijn, maar mandarijnolie is een zeldzame uitzondering op deze regel. Daarom is het geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen. Mandarijnolie versterkt het spijsverteringsstelsel, vermindert een opgeblazen gevoel en verbetert de eetlust. Bovendien ontgift het de huid en het hele lichaam! Het is een zachte en effectieve remedie voor baby's die last hebben van koliek, gasophoping.

  Het onweerstaanbare, zonnige citrusaroma van etherische olie van mandarijn wordt door aromatherapeuten gewaardeerd als bijzonder waardevol voor kinderen en vrouwen die een kind verwachten. In de klassieke aromatherapie wordt het beschouwd als een van de mildste en veiligste essentiële oliën, daarom noemen professionals het de "badmeester voor kinderen en moeders".

  Essentiële olie van mandarijn wordt gewonnen uit de schil van onrijp fruit. De hoogste kwaliteit mandarijn etherische olie wordt geproduceerd in Italië, Spanje, Brazilië en Argentinië.

  Mandarijn wordt zeer gewaardeerd om zijn effecten op menselijke emoties, stemming en het spijsverteringsstelsel. Het is geschikt voor kinderen die snel geïrriteerd, hyperactief en rusteloos zijn of snel moe zijn. Essentiële olie van mandarijn is een van de weinige balancerende oliën. Mensen weten dat citrusoliën tonic zijn, maar mandarijnolie is een zeldzame uitzondering op deze regel. Daarom is het geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen. Het is een zachte en effectieve remedie voor baby's die last hebben van koliek, gasophoping. Mandarijnolie versterkt het spijsverteringsstelsel, vermindert een opgeblazen gevoel en verbetert de eetlust. Bovendien ontgift het de huid en het hele lichaam!

  Essentiële olie van mandarijn gaat goed samen met essentiële oliën van citroen, sinaasappel, roze grapefruit, limoen, bergamot, neroli, lavendel, citroengras en ylangilang.

  Geschikt voor kinderen vanaf de geboorte en het hele gezin. Volledig veilig tijdens zwangerschap en borstvoeding.

  Let op: Essentiële olie van mandarijn kan de gevoeligheid van de huid voor UV-straling verhogen. Het wordt afgeraden om in de zon te zijn na een huidbehandeling met etherische olie van mandarijn (als deze gebieden niet bedekt zijn).

  Gebruiksaanwijzing
  • Diffuse etherische olie van mandarijn in een elektrische diffuser. Het is zo zacht dat het geschikt is voor zowel dag als nacht.

  Voeg overdag 6 tot 8 druppels toe aan de diffuser en 's nachts 3 tot 4 druppels. Mandarijnolie wordt aanbevolen voor prikkelbare, rusteloze, overgevoelige of hyperactieve baby's. Het zachte aroma van mandarijn zal emoties in evenwicht brengen en de baby kalmeren. We raden het van harte aan als u 's avonds moeilijk in slaap valt en' s nachts slapeloosheid heeft, vaak wakker wordt. Voor zwangere vrouwen zal de geur van mandarijn ochtendmisselijkheid verlichten.

  Probeer voor een balancerend en rustgevend effect de synergie van deze oliën: 4 druppels lavendel, 5 druppels etherische olie van mandarijn of 3 druppels bergamot en 5 druppels etherische olie van mandarijn.

  Probeer ook de synergie met het exquise aroma: 2 druppels lavendel, 2 druppels ylangilang en 4 druppels etherische olie van mandarijn.

  • Als je mini weinig eetlust heeft, verstuif dan 15 tot 20 minuten voor de maaltijd essentiële mandarijnolie in de eetkamer of keuken. Het zal je eetlust verbeteren!

  • Advies van moeders: als je heel snel de rustgevende en balancerende werking van etherische olie van mandarijn wilt ervaren, diffuse mandarijnolie tijdens het verjaardagsfeestje van je kind! Wanneer beste vrienden geïrriteerd raken, zal de geur van essentiële mandarijnolie dit in een flits oplossen. Probeer het eens en je zult versteld staan!

  • Als je last heeft van spijsverteringsproblemen, een opgeblazen gevoel, constipatie, masseer dan de onderbuik meerdere keren per dag met het mengsel: 50 ml zoete amandelolie met 10 druppels etherische olie van mandarijn. Geschikt voor baby's vanaf de geboorte en het hele gezin.
  Als je aromatherapieplank een bredere selectie essentiële oliën heeft, maak dan een aromatherapiemengsel " Kalm buikje ".

  Recept: 50 ml zoete amandelolie, 5 druppels lavendel, 5 druppels mandarijn en 2 druppels kamille etherische olie. Het mengsel heeft niet alleen een gunstig effect op het spijsverteringsstelsel, maar kalmeert, ontspant en verbetert de slaapkwaliteit. Geschikt voor baby's vanaf de geboorte en het hele gezin.

  • Breng extra frisheid en netheid in huis! Voeg 6 tot 10 druppels pure essentiële olie van mandarijn toe aan een emmer water, week het in een doek of dweil en gebruik het om de oppervlakken van het meubel schoon te maken en de vloeren te wassen. Dit is geweldig als je een baby in huis hebt die net begint te kruipen! De etherische olie in huis zorgt niet alleen voor een aangenaam aroma, maar voorkomt ook de verspreiding van infecties en de groei van bacteriën.

  • Om striae tijdens de zwangerschap te voorkomen, maakt je een mengsel van de oliën met lichte en snel opneembare camelia-olie - 50 ml en 12 druppels etherische olie van mandarijn. Twee keer per dag gebruiken op de buik, dijen, borstgedeelten op een licht vochtige huid direct na een bad of douche (wanneer de huid vochtig is, neemt deze olie beter op).

  • Essentiële olie van mandarijn is een grote hulp als je kind misselijk is in de auto, bus of boot. Laat het kind de olie rechtstreeks uit de fles inhaleren of druppel een paar druppels op een papieren handdoek en inhaleer of verspreid het in de diffuser van de machine.

  In meer ernstige gevallen, masseer veilig de buikstreek met een beetje verdunde essentiële olie van mandarijn (2 druppels van een theelepel basisolie van essentiële olie van mandarijn).

  • Maak je eigen zeep! Voeg 20 druppels pure essentiële olie van mandarijn toe aan 200 ml geurloze vloeibare zeep, goed schudden en genieten maar!

  • Voor rusteloze, geagiteerde baby's die slapen, kinderen en volwassenen met nerveuze spanning of indigestie, raden we aan om aromatherapiebaden met essentiële mandarijnolie te proberen.

  Let op: Verdun altijd pure essentiële oliën voordat je ze aan water toevoegt. Essentiële oliën zijn onoplosbaar in water en moeten altijd vooraf worden verdund. Voeg een theelepel natuurlijke oliën (zoals zoete amandel- of cameliazaadolie) toe aan de essentiële olie van mandarijn en voeg het mengsel toe aan het badwater.

  Aantal druppels afhankelijk van leeftijd
  Voor baby's van 0 - 3 maanden: - 1 - 2 druppels
  Voor baby's van 3 - 6 maanden: - 2 - 3 druppels
  Voor baby's van 6 - 12 maanden: - 2 - 4 druppels
  Voor zuigelingen 12 - 36 maanden: 3 - 5 druppels
  3 - 7 jaar oude kinderen: 4 - 6 druppels
  Voor kinderen van 7 tot 12 jaar: 5 tot 8 druppels
  Adolescenten 12+ tot volwassenen: 6 - 10 druppels

  Ingrediënten: INCI: Citrus Nobilis Peel Oil*, limoneen**, linalool**.
  * ecologische component
  **van nature aanwezig in essentiële oliën

  Herkomst: EU
  Inhoud: glazen flesje van 5 ml
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie