• FRIGG Moon Fopspeen - Pale Daffodil

  FRIGG Moon is een fopspeen geïnspireerd op de bewegende maan!
  Producent: FRIGG
  Code: 71841466
  Kies gewenste maat:
  • Maat 1 (0-6 maand)
  • Maat 2 (6-18 maand)
  Prijs:
  5.90

  Beschrijving
  FRIGG Moon Phase is een fopspeen geïnspireerd op de bewegende maan.

  De maan wordt altijd half verlicht door de zon. Terwijl de maan rond de aarde reist, zien we min of meer van de verlichte helft. Maanfasen op de FRIGG Moon spenen tonen de zichtbaarheid van de maan vanuit ons perspectief.

  Alle FRIGG fopspenen hebben luchtgaten in het schild, zodat je baby vrij kan ademen. De speen bootst de tepel van de moeder na het geven van borstvoeding na. De fopspeen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber dat zacht en flexibel is. Het schild is gemaakt van polypropyleen, een licht plastic materiaal dat tegen een stootje kan en lang meegaat. Het schild is naar buiten (extravert) gevormd vanuit het gezicht zodat je kindje er geen last van heeft.

  Maten
  Maat 1 = 0-6 maanden
  Maat 2 = 6-18 maanden

  Hoe reinig ik de fopspeen?
  Voor elk gebruik moet de FRIGG-fopspeen kort worden gesteriliseerd door er kokend water overheen te gieten. Voordat je de fopspeen voor het eerst gebruikt, moet je hem 5 minuten in kokend water laten weken. Omdat het een geventileerde tepel heeft, komt er vloeistof in de fopspeen. Wanneer de fopspeen is afgekoeld, wordt het water uit de tepel geduwd om hygiëne te garanderen.

  Hoe bewaar ik de fopspeen?
  FRIGG fopspenen moeten altijd droog en beschermd tegen vuil worden bewaard, bijvoorbeeld in een kast of fopspeendoos. Laat de fopspeen niet in direct zonlicht liggen en stel de slabbetjes niet bloot aan hitte, omdat dit de natuurlijke latex waarvan het gemaakt is, kan verzwakken. Laat je FRIGG daarom niet achter in een desinfecterende, steriliserende vloeistof, die de duurzaamheid van de fopspeen kan aantasten.

  Wanneer vervang ik de fopspeen?
  Vervang de fopspeen bij de eerste schade. Gebruik FRIGG-fopspenen niet langer dan 4-6 weken voor de veiligheid, vandaar de erosie van het natuurlijke rubber en hygiënische redenen.

  Belangrijk om te weten: De speen is gemaakt van natuurlijk rubber, wat af en toe tot een allergische reactie kan leiden.

  Land van productie: Denemarken
  Materiaal: speen: 100% latex / natuurrubber, afscherming: polypropyleen (PP).
  Vorm: natuurlijk (afgerond)
  Certificeringen: Voldoet aan de Europese norm: EN 1400 + A2
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie