• Goldi Fopspeen Natuurrubber Hartvormig

  Volledig gemaakt van natuurlijk rubber!
  Producent: Goldi Sauger
  Code: 700010096
  Kies gewenste maat:
  • 0-3 maand
  • 3-24 maand
  Prijs:
  3.95


  • De Goldi natuurlijke hartvormige fopspeen is beschikbaar voor alle baby's in de maten 0-3 en 3-24 maanden (dit is ongeveer het einde van de fopspeenfase). Het zuiggedeelte is zonder luchtvulling en daardoor bijzonder zacht. De punt van het zuiggedeelte is gevormd en gemakkelijk vast te houden door baby's. Het hartvormige schild is een voordeel voor baby's met een sterke zuiglust, omdat het zuigen en rood worden van de huid voorkomt met zijn 4 grote ventilatieopeningen. De Goldi Natural Heart Shape is ook nuttig wanneer het buitenste neusgebied ontstoken is en voor verzorging een genezende zalf moet worden aangebracht.

   Deze nieuwe GOLDI speen is zacht, flexibel en gegarandeerd vrij van giftige stoffen. Een gezonde en veilige keuze voor je baby!

   Goldi fopspenen worden gemaakt van puur rubber van de boom Hevea Brasilienis. Deze 100% natuurlijke fopspeen is zacht, flexibel en vrij van giftige stoffen; heeft geen chemische weekmakers, parabenen, PVC of ftalaten; BPA (bisfenol-A) vrij; niet-allergeen en heeft geen kunstmatige kleurstoffen. Deze fopspenen voldoen aan de hoge Europese veiligheids- en kwaliteitsnorm EN 1400.

   Waarom kiezen een 100% natuurlijk rubberen fopspeen voor je baby?
   Fopspenen komen bijzonder intensief in contact met het tere, permeabele slijmvlies van de mond van de baby. Daarom zijn de eisen voor het kiezen van een fopspeen voor je baby bijzonder hoog: wat betreft hun veiligheid, de afwezigheid van giftige en allergene stoffen, hun fysiologische vorm en hygiëne.

   Goldi fopspenen
   ✔ 100% natuurlijk
   ✔ Vrij van schadelijke stoffen
   ✔ Heel sterk
   ✔ Milieuvriendelijk
   ✔ Volgt natuurlijke mondbewegingen

   Tip: Zorg ervoor dat je altijd in iedergeval 1 dezelfde speen op voorraad hebt. Dat voorkomt gegarandeerd een heleboel traantjes en slapeloze nachten.

   Land van productie: Italië
   Materiaal: 100% natuurlijk rubber
   Vorm: Hartvormig
   Maat: 0-3 maanden, 3-24 maanden
   Certificeringen: Oeko-test "zeer goed", EN 14350-2, EN 1400-1-2-3

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie