• Siliconen Vinger Tandenborstel

  Aanbevolen door tandartsen, logopedisten en lactatiedeskundigen!
  Producent: Iobio
  Code: 200093
  Prijs:
  3.00

  Beschrijving
  Siliconen vingertandenborstel en tandvleesmassage in één.
   
  Ideaal voor het zacht reinigen van de eerste melktandjes van je kindje en het masseren (pijn verlichting) van het gevoelige tandvlees bij doorkomende tandjes. Gebruik de borstel over je wijsvinger en maakt de borstel nat met water(of speciale kindertandpasta) en masseer/poets vervolgens het tandvlees en tandjes voor en achter in de mond van je kindje. De borstel voelt heel zacht aan in het mondje en je kunt met de vingertandenborstel goed bij ieder tandje komen.

  De eerste tanden
  De eerste melktanden van de baby komen door vanaf de leeftijd van ongeveer de 6e maand. Dit proces gaat vaak gepaard met ongemak en pijn. Een rustgevende, zachte massage met een vingertandenborstel kan de stress verlichten (voor het hele gezin). Het gebruik van deze tandenborstel is heel eenvoudig. De siliconen tandenborstel wordt eenvoudig als een handschoen over uw vinger getrokken. Dankzij de dunne en flexibele siliconen voelen ouders eventuele veranderingen in de mond van de baby en kunnen ze daarom zachtjes masseren. De vingertandenborstel zit goed op de vinger en glijdt niet per ongeluk weg tijdens de behandeling.

  Kleine kinderen vinden de massage zeer aangenaam en associëren de eerste tandenborstel vanaf het begin met welzijn en pijnverlichting. Wanneer de eerste melktand te zien is, kan ook de eerste tandpasta worden gebruikt. We hebben veel varianten van natuurlijke kindertandpasta om uit te kiezen die speciaal zijn gemaakt voor de behoeften van baby's en kinderen.

  Gebruiksaanwijzingen
  1. Kook de tandenborstel eerst ongeveer 3 minuten
  2. Plaats dan met schone handen de kwast over de wijsvinger (of pink) van moeder of vader.
  3. Bevochtig de borstel met schoon water en wrijf zachtjes over de tanden en het tandvlees aan de voor- en achterkant van de mond van de baby.
  4. Na elk gebruik is het voldoende om de tandenborstel enige tijd onder heet water schoon te maken.
  5. Na 3 weken regelmatig gebruik moet de siliconen vingertandenborstel om hygiënische en veiligheidsredenen worden vervangen.
   
  Voor het gebruik handen zorgvuldig reinigen!

  Reinigen van de vingertandenborstel doe je d.m.v. wassen met warm water en zeep. Regelmatig steriliseren.

  ✔ Voor het masseren van de kaak en het tandvlees
  ✔ Stimuleert de bloedcirculatie, waardoor tandjes gemakkelijker doorkomen
  ✔ Pijnverlichting (gevoel van druk en jeuk als de baby tandjes krijgt)
  ✔ Vrij van schadelijke weekmakers

  De vingertandenborstel is ook ideaal om gebitshygiëne dichter bij de baby te brengen en eraan te laten wennen. Zodra de eerste kindertandenborstel gebruikt gaat worden voor de eerste melktanden, zijn de kleintjes al gewend aan een "poetsbeurt" in de mond waardoor de overgang naar een normale tandenborstel voor hen veel gemakkelijker wordt.

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: Gemaakt van siliconen van medische kwaliteit
  Maat: Lengte ca. 6 cm
  Leeftijd: 2+ maanden

  Let op: Alleen door een volwassene te gebruiken bij het kind. Niet aan je kindje geven om mee te spelen of om op kauwen. Bij beschadiging direct weggooien. Bij regelmatigmatig gebruik na 4 weken vervangen.
   
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie