• BIBS Siliconen Slab - Earth

  Essentieel vanaf het moment dat kinderen vast voedsel gaat eten!
  Producent: BIBS - Denmark
  Code: 240101
  Prijs:
  19.95

  Beschrijving
  BIBS Siliconen Slab - Earth

  Alle ouders kennen de uitdagingen met kleding die nat is van speeksel of vloeistoffen, vol vlekken van geprakte bananen en overal besmeurd voedsel. Rommelig eten is een onvermijdelijk onderdeel van de babytijd (en ouderschap), en een goed slabbetje is essentieel vanaf het moment dat het kind vast voedsel begint te eten.

  Als ouders weten we alles over de worsteling en frustratie van opruimen na het eten met een peuter aan tafel, en daarom hebben we de BIBS Dinner Bib gemaakt - een slabbetje ontworpen voor kinderen, met hun behoeften in gedachten zonder concessies te doen op design en esthetiek.

  Comfort en functionaliteit
  Het materiaal voor onze Dinner Bib is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het comfortabel is voor kinderen en gemakkelijk schoon te maken is. Het is extreem robuust en bestand tegen olie, vet en kleurstoffen, en is gemakkelijk schoon te maken, omdat het met zeep op hoge temperaturen in de vaatwasser kan worden gewassen.

  Het slabbetje heeft een praktisch opvangzakje aan de voorkant om etensresten op te vangen en de babykleertjes zoveel mogelijk te sparen, zodat er meer voedsel in de mond belandt in plaats van op de grond. Verder is het slabbetje aangepast aan de anatomie van het kind, zodat het zijn armen vrij kan bewegen en toch mooi om het buikje van de baby past. De opening is aan de voorkant van het slabbetje geplaatst om te voorkomen dat haar of kleding vast komt te zitten, en het kan eenvoudig in drie verschillende maten worden aangepast om perfect te passen bij de kleintjes.

  Het voorvak is zo ontworpen dat het zacht genoeg is om tussen het kind en de tafel te worden gedrukt en hard genoeg om niet te buigen en vloeistoffen te morsen wanneer het wordt opgetild. Het heeft een smalle vorm tussen de armen voor maximale bewegingsvrijheid.

  De milieuvriendelijke optie
  Het slabbetje is gemaakt van 100% veilige, food-grade TPU, een milieuvriendelijk materiaal met de perfecte flexibiliteit voor een slabbetje. Het is 100% BPA-vrij en 100% recyclebaar. Duurzaam en verantwoord werken is altijd essentieel geweest voor BIBS, en haar merkbelofte is om groener te worden in alles wat ze doen. Onze kinderen zullen de aarde erven en we willen deze actief beschermen voor toekomstige generaties.

  Ontworpen en geproduceerd in Denemarken
  BIBS Dinner Bib is ontworpen in een klassieke retro look met een Scandinavische twist, in prachtige kleuren. Meer kleuren zullen continu worden toegevoegd! Bovendien is het exclusief ontworpen en geproduceerd in Denemarken.

  BIBS Siliconen Slab
  ✔ Ontworpen en gemaakt in Denemarken
  ✔ 100% recyclebaar
  ✔100% BPA- en ftalaatvrij
  ✔100% veilig materiaal van voedingskwaliteit

  Schoonmaak
  Het slabbetje is gemakkelijk schoon te maken, omdat het met behulp van zeep op hoge temperaturen in de vaatwasser kan worden gewassen.

  Land van productie: Denemarken
  Materiaal: 100% veilig, food-grade materiaal TPU
  Certificeringen: Voldoet aan de Europese norm: EN14350
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie