• Snappi Luierklemmetjes

  Geweldig met prefolds en luierdoeken!
  Producent: Snappi
  Code: 090195-00/0038
  Prijs:
  2.90


  • Fijne klemmetjes voor het sluiten van prefolds en luierdoeken. Als je een voorgevouwen of platte luierdoeken gebruikt, zorgt Snappis ervoor dat de luier op zijn plaats blijft en niet ophoopt.

   Snappis zijn gemaakt voor gewone platte doeken of voorgevouwen luiers die gesloten moeten worden gehouden. Omdat Snappi-sluitingen werken door zich vast te houden aan de stof van luiers met kleine tandjes, zal de luier niet gaan "werken". Het beste geschikt in combinatie met dikkere kwaliteit geweven katoenen stoffen. Wasbare katoenen luiers van microvezel of hennepdoek werken mogelijk niet zo goed met Snappis, omdat ze geen weefsel hebben waar de sluitingen zich aan vast kunnen houden.

   Waarom houden ouders zo veel van Snappis?
   Omdat ze veiligheidspelden vervangen! Snappis zijn de meest populaire stoffen luiersluitingen op de markt. Er zijn wereldwijd meer dan 80 miljoen exemplaren verkocht en er is veel vertrouwen in de naam Snappi.
   Bovendien houden mensen echt van deze bevestigingsmiddelen wanneer ze prefolds gebruiken voor het luieren 's nachts. Snappi's zijn gemakkelijk te gebruiken, zelfs half in slaap midden in de nacht. Je hebt minder dan 20 seconden nodig om een snappie vast te zetten, zelfs bij een wiebelende baby. Het is duidelijk dat luierpennen in deze situatie een stuk moeilijker te hanteren zijn.

   Hoe werken Snappis?
   De onderstaande video is een goede demonstratie hoe snappis te gebruiken. Er zijn tanden aan elk uiteinde van de Snappi die op de stof van katoenen luiers grijpen en de punten naar het midden trekken.
   Dit lijkt veel op hoe mijn baby mijn mentale energie vasthoudt en ervoor zorgt dat het 100% op haar is gericht ... de hele tijd ... voor altijd. De meeste baby's zijn niet sterk genoeg om Snappis te verwijderen, dus maak je geen zorgen dat je kleintje zijn luiers aftrekt.

   Land van productie: Zuid-Afrika
   Materiaal: polyurethaan
   Hoeveelheid: 1 st.
   Pasvorm: verstelbaar
   Was- en onderhoudsinstructies: reinig Snappi® in een warm sopje


Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie