• Barnsteen Barnsteen Baby Ketting - Cognac Ruw

  Ekobebe al 20 jaar het adres voor de mooiste kwaliteit Baltisch Barnsteen!
  Producent: Barnsteen
  Code: RD0039
  Maak een keuze:
  • 32cm (14.79 €)
  • 38cm (17.99 €)
  • 45cm (24.95 €)
  • 50cm (28.95 €)
  Prijs:
  14.79

  • Barnsteen Ketting Raw - Een Barnsteen baby kettinkje is super licht en staat bijzonder schattig maar wordt eigenlijk gedragen vanwege de pijn verzachtende werking bij het doorkomen van tandjes . Dit komt doordat bij het dragen op de huid het actieve ingrediënt "barnsteen zuur" in het Baltische amber vrij komt.

   - verlichten pijn bij het doorkomen van tandjes
   - verminderen gezwollen tandvlees
   - verminderen kwijlen
   - versterken de immuniteit

   Onze beide dochters dragen hun barnsteenkettinkjes al vanaf jonge leeftijd en hebben de periode van het doorkomen en krijgen van tandjes en kiezen zo goed als probleemloos doorstaan. Ook zelf draag ik mijn eigen barnsteensieraden met veel plezier. Probeer het ook!

   Er zijn altijd veel vragen over de juiste maat
   Deze ketting is bij aankoop ca. 32 cm lang en is prima geschikt voor baby's en kinderen tot de leeftijd van ca. 5 a 6 jaar. Is jouw kind ouder? Ga dan voor de barnsteen kinderketting van 38cm.

   Wordt de ketting na verloop van tijd te kort om fijn om te hebben dan kun je de ketting eenvoudig een aantal centimeter zelf oprekken. De geliefde ketting groeit dus met je kindje mee zonder dat je direct een nieuw exemplaar hoeft aan te schaffen.

   Dit model is zoals je kunt zien ook leverbaar in volwassen-maten. De mogelijkheden zijn oneindig dus zoek je een specifieke lengte of een specifiek model - Neem dan contact met ons op. Jouw design/voorkeur kunnen we probleemloos en vlot op bestelling laten maken.

   Barnsteen voor wederverkoop (particulier en/of zakelijk)
   Wil je graag grotere hoeveelheden barnsteen-sieraden inkopen (vanaf 25 stuks) en ben je op zoek naar een vertrouwde partner/leverancier. Neem dan contact met ons op.
   - scherpe prijzen
   - snelle levering
   - eigen design (maak je eigen collectie)
   - standaard design
   - baby, kind, volwassenen

   Productie: EU
   Keurmerk: Gecertificeerd amber
   Sluiting: veiligheidssluiting met schroefdraad
   Lengte: ca. 32cm, ca. 38cm - volwassenen ca. 45cm, ca. 50cm

   Barnsteen bij ekobebe een jarenlange traditie
   Het gebruik van die leuke en fijne barnsteenkettinkjes is een GIGA TREND geworden in Nederland, België. Dat het zo groot zou worden hadden we zelf in 2003, ondanks onze liefde voor barnsteen niet kunnen voorzien. Barnsteenkettinkjes zijn nu werkelijk overal te koop, veelvuldig op het internet en in winkeltjes door het land (met zeer uiteenlopende prijzen).

   Wij kopen onze sieraden lokaal in en doen dat DIRECT via onze vaste artisans ZONDER TUSSENHANDEL en UPBRANDING en garanderen hiermee de allermooiste barnsteensieraden tegen een faire prijs.

   Veiligheid bij het gebruik van een barnsteen Ketting, armband of anklet voor je kind.
   Voor baby sieraden geldt dat deze altijd onder toezicht van een ouder mogen worden gedragen. Dit is een algemene veiligheidswaarschuwing in verband met kleine onderdelen van sieraden en het gevaar op verstikking. Barnsteensieraden zijn in geen geval speelgoed of speelgoedonderdelen en kleine kinderen mogen niet slapen (zonder toezicht) of druk spelen met een barnsteenketting om.

   - Houd altijd toezicht op de baby's tijdens het dragen van de barnsteen
   - Verwijder de barnsteen terwijl het kind overdag of 's nachts slaapt
   - Kinderen mogen barnsteensieraden nooit in de mond nemen of erop kauwen vanwege gevaar op verstikking.
   - Zoek medisch advies als je je zorgen maakt over de gezondheid of het welzijn van je kind
   - Voor de veiligheid ver weg van baby's bewaren
   - Verwijder amber wanneer een baby slaapt of niet onder toezicht staat
   - Stop met het gebruik van het sieraad als je beschadigingen aantreft

   Algemene veiligheidsvoorschrift: Volgens de EU-veiligheidsvoorschriften moet je barnsteen sieraden niet zonder toezicht gebruiken bij kinderen onder de 36 maanden omdat het kleine onderdelen bevat.

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie