Filterx
Total 6 products

Cadeaubonnen - leuk om te krijgen en om te gebruiken

Als je niet kunt kiezen, geef dan vooral de ‘Ekobebe Cadeaubon' kado. Dan kan je collega, relatie, vriendin of familielid zelf een keuze maken uit ons assortiment aan verantwoorde babykleding en accesoires. Een cadeaubon/waardebon is leuk om te krijgen en te gebruiken.

Zo werkt het: Na ontvangst van je betaling sturen we je via e-mail een cadeaubon code voor het gewenste/bestelde bedrag. Zelf doe je er dan nog een mooie kaart bij, schrijft een persoonlijke felicitatie + vermeld de cadeaubon code en onze webwinkel www.ekobebe.nl op de kaart of in het bericht. Je kunt de code natuurlijk ook digitaal doorsturen naar de ontvanger.

Cadeaubonnen zijn standaard te bestellen voor de bedragen: €15,- €25,- €35,-, €50,-,€75,- en €100.  Wil je een cadeaubon t.w.v. een ander bedrag vergeven dan is dat vanzelfsprekend geen probleem. Ieder willekeurig bedrag is natuurlijk mogelijk. Laat het bij de bestelling dan gewoon even weten door het vermelden van het gewenste bedrag in het daarvoor bestemde opmerkingenveld.

Door het unieke nummer, dat op de cadeaubon staat vermeld in te voeren, krijgt je een eenmalige korting op de bestelling voor het bedrag dat op de cadeaubon vermeld staat. Indien het bedrag van het gekozen cadeau hoger is dan het bedrag van de cadeaubon, dan kan de gebruiker met onze online betaalmethoden het restant bedrag betalen.

Door de Ekobebe Cadeaubon te geven zeg je precies wat je wenst over te brengen bij het zeer bijzondere moment van een geboorte of bijvoorbeeld een verjaardag.
 • Ekobebe Digitale Cadeaubon 15 €

  15.00 €
 • Ekobebe Digitale Cadeaubon 25 €

  25.00 €
 • Ekobebe Digitale Cadeaubon 35 €

  35.00 €
 • Ekobebe Digitale Cadeaubon 50 €

  50.00 €
 • Ekobebe Digitale Cadeaubon 75 €

  75.00 €
 • Ekobebe Digitale Cadeaubon 100 €

  100.00 €
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie