EKOBEBE #shopsmall

De Ecologische Geboortewinkel voor je natuurlijke babyuitzet en zorgvuldig selecteerde biologische en duurzame (baby) artikelen van hoge kwaliteit. 
Producten die met veel zorg en liefde zijn ontworpen en geproduceerd door merken die inspireren.


Ekobebe is geboren in 2003 en door de jaren uitgegroeid tot een fijnschalig fulltime en onafhankelijk familiebedrijf gevestigd in de EU.

Wij leveren uit eigen voorraad, verwerken en verpakken iedere bestelling persoonlijk en hebben doorlopend duizenden artikelen direct voor je beschikbaar!

VOOR WIE

Voor pasgeboren baby's, peuters, kinderen, moeders, vaders, opa's, oma's, professionals en kinderdagverblijven etc.

ONZE FILOSOFIE

We geven veel om ons milieu en zijn van mening dat een groene denkwereld de beste manier is om het egoïstische verlangen van vandaag de dag naar meer en goedkoper in evenwicht te brengen.

Consumeer bewuster en waardeer meer!

Het aantrekken van een andere groen denkend persoon vergroot de dominantie van de natuur. Als de één verandert, kunnen we andere veranderen, anderen veranderen om de wereld ten goede te veranderen.

HOE DOEN WE DAT

Ekobebe verkoopt producten van fabrikanten die ecologisch denken ondersteunen, producten die "homemade" zijn geproduceerd en het welzijn van het gezin bevorderen. Fair-Trade en Zero-Waste producten met positieve energie.

Door te winkelen bij ekobebe ondersteun je ons als gezin en de richting van deze fabrikanten.

René Alexander en Santa Hulzinga
Louise & Lotte(Aquarelle "Familieportret" gemaakt door onze Louise 10 jaar)
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie