• Barnsteen Baby Ketting - Cherry Ruw

  Ekobebe al ruim 14 jaar het adres voor de mooiste kwaliteit Baltisch Barnsteen!
  Producent: Barnsteen
  Code: RD0039
  Prijs:
  13.95


  • Lichtgewicht Barnsteen Ketting Ruw - Een Barnsteen baby kettinkje, is heel licht om te dragen en staat bijzonder schattig maar wordt eigenlijk gedragen vanwege de pijn verzachtende werking bij het doorkomen van tandjes. Dit komt doordat bij het dragen op de huid het actieve ingrediënt "barnsteen zuur" in het Baltische amber vrij komt.

   Er zijn altijd veel vragen over de juiste maat?
   Deze ketting is ca. 32 cm en is geschikt voor baby's tot kinderen met een leeftijd van 5 a 6 jaar. Een barnsteenketting gaat jaren mee.

   Wordt de ketting na verloop van tijd te kort om fijn om te hebben dan kun je de ketting eenvoudig een aantal centimeter zelf oprekken. De geliefde ketting groeit dus met je kindje mee zonder dat je een nieuw exemplaar hoeft aan te schaffen.

   Wel belangrijk: Niet aan het sluitinkje trekken - de draad schiet anders uit de sluiting.

   Productie: EU
   Keurmerk: Gecertificeerd amber
   Sluiting: veiligheidssluiting met schroefdraad
   Lengte: ca. 32cm

   Barnsteen bij ekobebe een traditie met Beste prijs garantie
   Het gebruik van die leuke en fijne Barnsteenkettinkjes bij het doorkomen van tandjes is een echte en blijvende Trend geworden ook in Nederland, België. Dat het zo groot zou worden hadden we 14 jaar geleden, ondanks onze eigen liefde voor barnsteen, niet kunnen voorzien. Barnsteenkettinkjes zijn nu werkelijk overal te koop maar de prijzen lopen soms erg uiteen.

   Omdat wij al onze sieraden DIRECT over onze vaste artisans en zonder Tussenhandel en Upbranding verkopen zijn we in staat je gegarandeerd de mooiste barnsteensieraden en de beste prijs te bieden.

   Eigen ervaring
   Onze beide dochters dragen hun barnsteenkettinkjes al vanaf jonge leeftijd en hebben de periode van het doorkomen en krijgen van tandjes en kiezen zo goed als probleemloos doorstaan. Ook zelf draag ik mijn eigen barnsteensieraden met veel plezier.

   Veiligheid is essentieel bij het gebruik van een barnsteen Ketting, armband of anklet voor je kind.
   Voor baby sieraden geldt dat deze altijd onder toezicht van een ouder mogen worden gedragen. Dit is een algemene veiligheidswaarschuwing in verband met kleine onderdelen van sieraden en het gevaar op verstikking. Barnsteensieraden zijn in geen geval speelgoed of speelgoedonderdelen en kleine kinderen mogen niet slapen (zonder toezicht) of druk spelen met een barnsteenketting om.

   - Houd altijd toezicht op de baby's tijdens het dragen van de barnsteen
   - Verwijder de barnsteen terwijl het kind overdag of 's nachts slaapt
   - Kinderen mogen barnsteensieraden nooit in de mond nemen of erop kauwen vanwege gevaar op verstikking.
   - Zoek medisch advies als je je zorgen maakt over de gezondheid of het welzijn van je kind
   - Voor de veiligheid ver weg van baby's bewaren
   - Verwijder amber wanneer een baby slaapt of niet onder toezicht staat
   - Stop met het gebruik van het sieraad als je beschadigingen aantreft

   Algemene veiligheidsvoorschrift: Volgens de EU-veiligheidsvoorschriften moet je barnsteen sieraden niet zonder toezicht gebruiken bij kinderen onder de 36 maanden omdat het kleine onderdelen bevat.

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie