• Nederlands taalpakket
  • English
  Organic Baby Products Baby Clothes
Organic Baby Products

  Organic Baby Clothes Categories
Organic Baby Clothes
  Organic Baby Store Ekobebe info
Organic Baby Store Europe

Anti Decubitus Matras

Australische schapenvachten worden medisch aanbevolen bij slaapstoornissen, rugklachten, reuma, ischias en andere gewrichts- en pijnklachten. Bovendien voorkomt het en helpt het doorligwonden genezen (decubitus) dit middel werd ook vroeger al veel ingezet.  Alle vachten zijn gelooid met behoud van de bijzondere eigenschappenn van het lamsvel (medicinaal).

Australische medische schapenvacht van zuivere scheerwol
Vachtdikte ca. 30 mm, geschoren (ZIJDEZACHT)

Een puur natuurlijk product - Australische medicinale schapenvacht onderdekens.  Een dergelijk lamsvel geeft een niet te evenaren comfort. Onze schapenvachten worden medisch aanbevolen bij slaapstoornissen, rugklachten, reuma, ischias en andere gewrichts- en pijnklachten. Bovendien voorkomt het en helpt het doorligwonden genezen (decubitus). Door de masserende werking van het lamsvel activeert en bevordert het de doorbloeding. Je hoeft natuurlijk geen klachten te hebben om van zo'n prachtig onderdeken te genieten. Warmend in de winter en warmteregulerend en koelend in de zomer maanden. Door het natuurlijk luchtpolster dat ontstaat als je erop ligt onstaan er geen warmtehaarden, je hoeft dus niet bang te zijn dat het zweterig wordt.

Het slapen op schapenvacht is zeer rustgevend. Voor een tweepersoonsbed wordt aangeraden 2 maal de gewenste maat onderdeken te bestellen. Je kunt gewoon een sloop gebruiken over het vel.

Anti decubitus matras leverbaar in:
140 x 70cm a €162
160 x 85cm a €216
190 x 90cm a €270
200 x 90cm a €285
200 x 100cm a €312 

De medicinale schapenvachten onderdekens zijn volledig wasbaar op 30 graden. Gebruik hiervoor een natuurlijk schapenvacht wasmiddel (zie onder).

 

 

   
Vind ekobebe leuk via facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties.
 
  My ekobebe
Lost your Password?
No account yet? Register
            Winkelmandje  Shopping cart
  Ecologische Geboortewinkel Ekobebe 
Copyright © 2008 tulpan organic cotton baby clothes