• Naturkind Kinderwagen IDA Erdmännchen

  Stijlvol Design met vele Voordelen voor Baby en Ouders!
  Code: 1111345
  Maak je keuze:
  • Basis Uitvoering (989.00 €)
  • Inclusief Reismand (+259.00 €)
  • Inclusief Reiswieg (+359.00 €)
  • Inclusief Gevlochten Reiswieg (+579.00 €)
  Praktische accessoires:
  • + Allseason Voetenzak (+219.90 €)
  • + Luiertas (+169.90 €)
  • + Regenhoes (+29.90 €)
  • + Muggennet (+34.90 €)
  • + Zonnescherm (+39.90 €)
  Prijs:
  989.00

  • Er is een toenemende interesse voor Naturkind kinderwagens van het mooie familiebedrijf Naturkind. Logisch natuurlijk dat hierdoor ook een groeiend aantal “aanbieders” zich aanmelden. Waar je je Naturkind Kinderwagen ook besteld, als Duurzaam Partner (sinds 2008 is ekobebe officieel partner van Naturkind) staan we je graag bij met deskundig advies en persoonlijke service. Naturkind Kinderwagens bestel je bovendien gegarandeerd nergens goedkoper!

   Het NIEUWE NATURKIND-model IDA behoort tot de meest duurzame en ecologisch verantwoorde kinderwagens ter wereld en is daarmee het kinderwagen-merk voor ecologisch bewuste ouders. Een unieke klassieke kinderwagen, minimalistisch en retro gevormd maar verfijnd in zijn technologie gemaakt van ecologisch schone materialen volgens strenge GOTS richtlijnen.

   Naturkind
   Echte natuurkinderen voelen zich overal thuis. Hetzij op het vreedzame platteland, hetzij in de drukke stad vol afwisseling. Ze zorgen voor veel vreugde in ons leven, maar ook voor veel drukte en een heel bijzondere verantwoordelijkheid. Kinderen zijn ongetwijfeld het allergrootste avontuur in ons leven. Een van onze belangrijkste opgaven bestaat erin deze kleine mens een gezonde en liefdevolle omgeving te bieden. De kinderwagen is een van de eerste woonruimtes van bijna elke baby. Deze ruimte moet behaaglijk, milieuvriendelijk en comfortabel zijn. Naturkind Kinderwagen biedt dit alles en meer.

   Hoe je je Naturkind Kinderwagen ook graag individueel wilt samenstellen, je mini zal zich er vanaf het begin veilig en geborgen in voelen.

   1. Basis Model (Buggy) vanaf ca. 6 maanden oud en je baby kan zelfstandig rechtop zitten. Prijs: 989,00 €
   2. Basis Model (Buggy) + Soft reismand (vanaf de geboorte). Prijs: 1248,00 €
   3. Basis Model (Buggy) + Hardcover reiswieg (vanaf de geboorte). Prijs: 1348,00 €
   4. Basis Model (Buggy) + Hardcover gevlochten reiswieg (vanaf de geboorte). Prijs: 1568,00 €

   Alle extra accessoires (voetenzak, luiertas etc.) zijn verkrijgbaar in de kleur van je favoriete designvariant en kunnen apart worden (na)besteld.

   Reismand of Reiswieg
   De compacte reismand kan worden gebruikt om je baby tot ongeveer 5-6 maanden veilig en comfortabel in te vervoeren. Daarna kan de reismand worden omgevormd tot een voetenzak. Deze voetenzak is te bevestigen aan het zitje en bruikbaar tot de leeftijd van ca. 2 jaar. De reismand is een stuk lichter maar dus ook een slag kleiner in formaat t.o.v. de reiswieg.

   Als je kiest voor de ruimere en stevige reiswieg dan kun je deze eenvoudig op het onderstel plaatsen. Je hebt nu niet (in tegenstelling tot de combinatie met lichtere reismand) het zitje nodig waarop je de reismand dient te bevestigen.

   Alle details van Naturkind IDA in één oogopslag
   ✔ stijlvol vintage design
   ✔ smalle lijnen & tijdloze esthetiek
   ✔ draaibare zitting (blik richting ouders of in rijrichting)
   ✔ zachte schommelvering
   ✔ vanaf de geboorte te gebruiken met harde of zachte reiswieg/babymand
   ✔ verkrijgbaar in 9 designvarianten (Siebenschläfer = lichtgrijs, Erdmännchen = donkergrijs, Kornblume = donkerblauw, Panther = zwart, Jade, Terracotta, Sand, Tulum, Vergissmichnicht)
   ✔ geweven babymand van peddigriet als designvariant
   ✔ zwenkende voorwielen voor optimale wendbaarheid
   ✔ duurzame UV- en hittebestendige Solight Ecco wielen met reflectoren
   ✔ opbergvakje in reiswieg voor sleutels e.d.
   ✔ royale boodschappenmand
   eenvoudig te bedienen voetrem
   ✔ goedgekeurd tot 22 kg lichaamsgewicht (langdurig te gebruiken)

   Dankzij een stuurhoek van de voorwielen (stuurbare voorwielen) is de Naturkind IDA aanzienlijk wendbaarder dan andere klassieke kinderwagens. Het model is dus een allrounder en is even geschikt voor gebruik in de stad als op het platteland.

   Levertijd & Kosten
   Iedere Naturkind kinderwagen wordt op aanvraag in Oostenrijk geproduceerd en ook vanuit Oostenrijk rechtstreeks naar de klant verzonden. Naturkind kinderwagens zijn dus niet "uit voorraad leverbaar". Een Naturkind kinderwagen is geen massa product maar een met veel zorg op maat gemaakte kinderwagen die voldoet aan de allernieuwste en hoogste eisen op het gebied van veiligheid en comfort.

   De levertijd voor Nederland en Belgie is op dit moment ca. 6 - 10 weken. Houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van je bestelling.

   Ben je op korte termijn uitgerekend? Dan kunnen we altijd voor je navragen of er een kinderwagen direct beschikbaar is, stuur ons in dit geval even een mailtje.

   Voor alle Naturkind kinderwagens geldt: GRATIS Levering binnen de gehele EU!

   Materiaal
   - Lichtgewicht aluminium voor het frame
   - Rattan voor de gevlochten reiswieg 
   - Katoen uit gecontroleerde biologische teelt
   - 100% zuiver biologische scheerwol als vulmateriaal
   - 100% biologisch katoen of veganistisch vulmateriaal
   - Kokos-latex matras (Öko-Tex 100 certificaat)
   - Kurk als thermische isolatie in de gehele zit-en ligruimte en duwstang

   Wasvoorschrift
   Alle stoffen onderdelen zijn wasbaar op wolwasprogramma 30°C, niet centrifugeren.

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie