• Wollen Boxpakje zonder voetjes - Naturel

  Door de structuur kan je kindje zich er heel soepel en zonder beperking in bewegen.
  Producent: Iobio
  Code: 092803-33/02
  Kies gewenste maat:
  • 50/56 (41.90 €)
  • 62/68 (43.90 €)
  • 74/80 (45.90 €)
  Prijs:
  41.90

  Beschrijving:
  Zacht en warm wollen babypakje voor de allerkleinsten en pasgeboren baby's. Door de structuur kan je kindje zich er soepel en zonder beperking in bewegen. De hoge kwaliteit merino wol is zeer goed temperatuur regulerend en zorgt voor aangename warmte en zachtheid.

  Wol is van nature vuil afstotend en antibacterieel waardoor het voldoende is het babypakje regelmatig buiten te luchten en slechts af en toe op de hand te wassen met een milde terugvettend wolwasmiddel.  Wol is erg absorberend en kan zeker 30 % van zijn eigen gewicht in vocht opnemen zonder dat het zwaar of vochtig aanvoelt. Dit absorptievermogen betekent dat de stof goed ademt en dat het geabsorbeerde vocht in de lucht rondom verdampt.

  Land van productie: Oostenrijk
  Materiaal: 100% biologische merino wol
  Certificeringen: GOTS (Global Organic Textile Standard)

  Wasvoorschrift: handwas op 30 ° C
  Het wassen en behandelen van wollen / zijden kledingstukken is niet moeilijk. Eigenlijk hoef je wol/zijde kleding helemaal niet vaak te wassen. Wol stoot van nature vuil en water af en is antibacterieel vanwege de lanoline die het bevat. Belangrijk is dat je tijdens het wassen en spoelen temperatuurschommelingen van het water moet vermijden. Dit om krimp te voorkomen. Als je deze punten in overweging neemt, zul je langdurig plezier beleven aan deze door vele ouders en kinderen geliefde kledingstukken van wol en wol / zijde.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie