• Broekje van Wolfleece - Naturel

  Perfect van herfst tot lente en op koude winterdagen!
  Producent: Cosilana
  Code: 48925
  Kies gewenste maat:
  • 50/56 (26.55 €)
  • 62/68 (28.10 €)
  • 74/80 (25.50 €)
  Prijs:
  26.55

  Beschrijving
  Heerlijk wollig zacht merino wollen baby broekje met lange manchetten om de buik en beentjes. Het broekje is niet alleen fijn als overbroekje in de wintermaanden maar ook ideaal voor de lente en herfst. In huis gebruik je het als behaaglijk binnenbroekje.

  Wol is van nature waterafstond, isolerend en thermoregulerend. Daarbij prikkelt merino wol niet en is deze juist aangenaam zacht op de huid.

  Wat ouders zeggen

  V. Hamming

  Heel fijn broekje. Dankzij de elastische pijpjes kan je kindje het makkelijk dragen wanneer het nog wat te groot is. Zo doe je er lekker lang mee. De beige / grijze kleur past overal wel bij.

  Beste kwaliteit en gunstig geprijsd!

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: 100% biologische merinowol
  Certificeringen: GOTS (Global Organic Textile Standard)

  Wasvoorschrift: handwas op 30 ° C
  Het wassen en behandelen van wollen / zijden kledingstukken is niet moeilijk. Eigenlijk hoef je wol/zijde kleding helemaal niet vaak te wassen. Wol stoot van nature vuil en water af en is antibacterieel vanwege de lanoline die het bevat. Belangrijk is dat je tijdens het wassen en spoelen temperatuurschommelingen van het water moet vermijden. Dit om krimp te voorkomen. Als je deze punten in overweging neemt, zul je langdurig plezier beleven aan deze door vele ouders en kinderen geliefde kledingstukken van wol en wol / zijde.

  De gehele collectie van Cosilana is met elkaar combineerbaar!
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie