• NIEUW Silly Silas SHORTY TIGHTS - Peanut Blend

  Door het retro-design geen last meer van afgezakte maillotjes tijdens het spelen en kruipen!
  Producent: Silly Silas
  Code: SHPEAN
  Kies gewenste maat:
  • 0 - 1 jaar
  • 1-2 jaar
  • 2-3 jaar
  Prijs:
  20.95

  Beschrijving
  Deze geribbelde retro-panty met bretels en zonder voetjes houdt zelfs de meest actieve baby's en peuters bij. Door het retro-design geen last meer van afgezakte maillotjes tijdens het spelen en kruipen.

  Gemaakt van uitzonderlijk robuust en heerlijk zacht 100% biologisch katoen. Hiermee ook geschikt voor baby's met de meest gevoelige huid.

  Met liefde gemaakt in het hart van Europa, Tsjechië door mensen die hun werk al tientallen jaren koesteren.

  Gecertificeerd door OEKO-TEX® Standard 100 op Klasse 1-niveau,  die speciaal is ontworpen voor pasgeborenen tot en met peuters tot drie jaar. Naast het testen op schadelijke chemicaliën bij de strengste grenswaarden, richten de test- en verificatiemethoden zich ook op een uitgesproken weerstand tegen speeksel als aanvullende vereiste voor de Klasse 1-certificering.

  Maattabel
  De maat 0-1y begint het beste te passen vanaf de leeftijd van 2-3 maanden en is universeel gemaakt om te passen op de allerkleinsten tot hun 1 jaar. Voor baby's tot 6 maanden raden we aan om de lengte aan te passen door de uiteinden op te rollen zoals bij de voetloze variant.

  Maat Leeftijd
  62-68 = 0-1 jaar
  74-80 = 1-2 jaar
  86-95 = 2-3 jaar

  Land van productie: Tsjechië
  Stof: 100% biologisch katoen
  Certificering: Gecertificeerd door OEKO-TEX® Standard 100 op Klasse 1-niveau, de meest rigoureuze certificering die speciaal is ontworpen voor pasgeborenen tot en met peuters tot drie jaar. Naast het testen op schadelijke chemicaliën bij de strengste grenswaarden, richten de test- en verificatiemethoden zich ook op uitgesproken weerstand tegen speeksel als aanvullende vereiste voor de Klasse 1-certificering.

  Was- en onderhoudsinstructies: machinewas op 40 ° C
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie