• Lamswollen Warmte Kruik

  Een kruik van natuurlijk lamsleer voor behaaglijke warmte!
  Producent: Fellhof
  Code: 2082
  Kies gewenste maat:
  • small (1 liters) (45.90 €)
  • large (2 liters) (56.90 €)
  Prijs:
  45.90

  Beschrijving
  Een kruikenzak gemaakt van 100% echt lamsvacht (Medicinaal Gelooid) inclusief binnenkruik.

  Een bijzonder zachte kruik (made in Germany) door de dikke lamsvacht omhulling. Anders dan gebruikelijke waterkruiken zorgt de dikke laag lamsvacht ervoor dat de kruik nooit te warm aanvoelt. Daarnaast isoleert het lamsvacht zodat de kruik langdurig en gelijkmatig warmte afgeeft. De kruik zelf is eenvoudig uit de lamsvacht omhulling te nemen d.m.v. stevig klittenband. Fantastisch!

  Voel je je koud en een deken alleen geeft niet genoeg warmte? Dan zijn onze warmwaterkruiken met knuffelige lamsvacht precies wat je zoekt!

  Lamsvel Heetwaterkruiken in tegenstelling tot standaard warmwaterkruiken:

  Lamsleer/vacht is anders dan standaard warmwaterkruiken. Omdat het lamsvel de fles niet alleen warm maakt, maar ook heerlijk zacht. Bovendien heeft lamsvacht de eigenschap warmte op te slaan. De lamsvacht kruik houdt je dus langer warm!

  Nooit te warm of te koud
  Naast de lange warmteopslag heeft het lamsvel nog een ander voordeel: het regelt de temperatuur. Terwijl standaard warmwaterkruiken een beetje moeten afkoelen, kun je de lamsvacht warmwaterkruik direct na het vullen gebruiken. Omdat het lamsvel ervoor zorgt dat de kruik nooit te warm aanvoelt.

  Eenvoudig onderhoud van de lamsvelhoes
  De lamsvacht hoes van de kruik is onderhoudsvriendelijk. Lamsvacht is wasbaar in de machine tot 30 ° Celsius. Vermijd echter drogen in de wasdroger, op de kachel of in direct zonlicht. Hang de hoes gewoon op, klaar!
   
  Land van productie: Oostenrijk
  Materiaal: 100% lamsvacht, rubberen binnenkruik
  Afmeting: klein 26 x 18 cm (~1 liter), groot 35 x 22 cm (~2 liter)
  Kleur: goudblond
  Certificering: OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd
  Was- en onderhoudsinstructies: handwas 30 ° C
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie