• Reiff Strick Wollen Jumpsuit - Naturel

  Deze wol/zijde babyoverall is het gehele jaar door te gebruiken en ook fijn voor in de draagdoek!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Producent: Reiff Strick
  Code: 301405B
  Kies gewenste maat:
  • 50/56 (44.50 €)
  • 62/68 (44.50 €)
  • 74/80 (46.50 €)
  • 86/92 (46.50 €)
  Prijs:
  44.50

  Beschrijving
  Bijzonder comfortabele wolfrottee/zijde (dikkere kwaliteit dan standaard wol/zijde) slaapoverall/jumpsuit met voetjes van het fijne merk Reiff Strick. Licht, warm, edel en door de bijzondere combinatie van de stof optimaal temperatuurregulerend. Door de "omvouwbare" uiteinden aan de onderkant bij de beentjes ontstaan sokjes zodat ook de voetjes warm kunnen worden ingepakt. Deze wol/zijde babyoverall is het gehele jaar door te gebruiken en ook fijn voor in de draagdoek.

  Prachtig kwaliteit, zodat je er lang plezier van zult hebben! 

  Reiff Strick
  Is een volledig geïntegreerd "Flachstrickbetrieb". Dit betekent dat Reiff Strick ook haar garen zelf maakt en verwerkt. Uitgerust met de nieuwste Stoll vlakbreimachines en alle andere benodigde fabricagemachines, maakt Reiff Strick dus alles onder één dak van de fabricage tot het eindproduct. 

  De collectie omvat verschillende gekookte wollen stoffen in verschillende kleuren. Deze materialen worden uitsluitend met water geëgaliseerd en zijn slijtvast en weerbestendig. De baby- en kinderkleding zijn behaaglijk zacht en warm en bieden uitzonderlijk draagcomfort. Reiff Strick bestaat inmiddels drie generaties.

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: 70% biologische merino wol frotté 30% biologische zijde
  Certificeringen: GOTS (Global Organic Textile Standard), IVN Best

  Wasvoorschrift: handwas op 30 ° C
  Het wassen en behandelen van wollen / zijden kledingstukken is niet moeilijk. Eigenlijk hoef je wol/zijde kleding helemaal niet vaak te wassen. Wol stoot van nature vuil en water af en is antibacterieel vanwege de lanoline die het bevat. Belangrijk is dat je tijdens het wassen en spoelen temperatuurschommelingen van het water moet vermijden. Dit om krimp te voorkomen. Als je deze punten in overweging neemt, zul je langdurig plezier beleven aan deze door vele ouders en kinderen geliefde kledingstukken van wol en wol / zijde.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie