• Wollen Baby Mutsje - Naturel

  Om je baby te helpen een gelijkmatige lichaamstemperatuur te behouden!
  Producent: Reiff Strick
  Code: 201615
  Kies gewenste maat:
  • 38 - 40cm
  • 42 - 44cm
  • 46 - 48cm
  Prijs:
  20.00

  Beschrijving
  Heerlijk zacht en warm babymutsje uit 100% biologische merino wol (niet te dik). Het mutsje is met een ribbelsteek geweven en daardoor soepel en elastisch. Het mutsje kan met touwtjes worden vastgebonden.

  Wol compenseert temperatuur schommelingen en is daardoor altijd comfortabel om te dragen. Wol neemt vocht op zonder nat aan te voelen.

  Een hele fijne basic voor de herfst en winter uitzet!

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: 100% bio merinowol

  Was- en onderhoudsinstructies: handwas 30 ° C met wolwasmiddel
  Wol heeft een natuurlijk zelfreinigende eigenschap en hoeft slechts in zeldzame gevallen te worden gewassen. Meestal is luchten voldoende. Ook het wassen van de artikelen voordat je deze de eerste keer gaat dragen is niet nodig omdat ze geen twijfelachtige stoffen bevatten.

  Mocht er toch een scheerwol artikel gewassen moeten worden, dan adviseren wij een handwas. Gebruik altijd lauw water en een natuurlijke wolshampoo. Gebruik geen conventioneel wasmiddel voor wol of een mild wasmiddel, omdat dit vermenging van de vezels kan veroorzaken. Leg de wollen artikelen slechts korte tijd in het water. Niet wringen, wrijven of borstelen. Knijp voorzichtig in de wollen artikelen.

  Spoel ze volgens dat ook uit met lauw water. Spin geen wollen artikelen. Trek de gewassen wollen artikelen voorzichtig in vorm en laat ze drogen in liggende positie. Leg ze niet in de wasdroger of op een verwarming.

  Wolwasprogramma's van wasmachines variëren enorm, daarom kunnen wij geen garantie geven voor enige schade die ontsaan is door het wassen.  
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie