• Reiff Elfenmutsje Pasgeboren Baby - Marine

  Verwarmt heerlijk en ziet er prachtig uit!
  Producent: Reiff Strick
  Code: REL002B
  Kies gewenste maat:
  • 38/40 cm
  • 42/44 cm
  • 46/48 cm
  Prijs:
  17.90

  Beschrijving
  Prachtig wollen baby mutsje voor aangename warmte en een optimale bescherming tegen prikkels van buitenaf.

  Gemaakt uit warm, soepel en zacht geweven biologisch merino wol. Het mutsje is met een ribbelsteek vervaardigd en kan met touwtjes worden vastgebonden en gestrikt.

  Dit baby mutsje is heel gemakkelijk in het onderhoud. Eigenlijk is even luchten voldoende. Wol compenseert temperatuur schommelingen en is daardoor altijd comfortabel om te dragen. Wol neemt vocht op zonder nat aan te voelen. Top!

  Maten en beschikbaarheid
  38/40 cm (hoofdomtrek) ~ 0 tot 3 maanden
  42/44 cm (hoofdomtrek) ~ 3 tot 6 maanden
  46/48 cm (hoofdomtrek) ~ 6 tot 18 maanden

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: 100% bio merinowol

  Was- en onderhoudsinstructies: handwas 30 ° C met wolwasmiddel
  Wol heeft een natuurlijk zelfreinigende eigenschap en hoeft slechts in zeldzame gevallen te worden gewassen. Meestal is luchten voldoende. Ook het wassen van de artikelen voordat je deze de eerste keer gaat dragen is niet nodig omdat ze geen twijfelachtige stoffen bevatten.

  Mocht er toch een scheerwol artikel gewassen moeten worden, dan adviseren wij een handwas. Gebruik altijd lauw water en een natuurlijke wolshampoo. Gebruik geen conventioneel wasmiddel voor wol of een mild wasmiddel, omdat dit vermenging van de vezels kan veroorzaken. Leg de wollen artikelen slechts korte tijd in het water. Niet wringen, wrijven of borstelen. Knijp voorzichtig in de wollen artikelen.

  Spoel ze volgens dat ook uit met lauw water. Spin geen wollen artikelen. Trek de gewassen wollen artikelen voorzichtig in vorm en laat ze drogen in liggende positie. Leg ze niet in de wasdroger of op een verwarming.

  Wolwasprogramma's van wasmachines variëren enorm, daarom kunnen wij geen garantie geven voor enige schade die ontsaan is door het wassen.  
   
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie