• Warmwaterkruik van Natuurlijk Rubber - Kind

  De natuurlijke warmwaterkruik voor je gezin!
  Code: 640
  Prijs:
  26.95

  Beschrijving
  Onze nieuwe warmwaterkruiken van natuurlijk rubber zijn toegewijd aan natuurlijkheid en is dus een prachtige aanvulling op onze andere verwarmingsproducten. Deze warwaterkruik genereert weldadige warmte en stimuleert daardoor ontspanning voor zowel kinderen als volwassenen. De zachte, wasbare hoes van 100 % katoen van gecontroleerde biologische landbouw maakt een bijzonder aangenaam gebruik mogelijk.

  Warmwaterkruiken zorgen voor weldadige warmte en ontspannende momenten. Wanneer de warmwaterkruik van natuurrubber wordt gevuld met warm water, slaat deze de warmte op en geeft deze gelijkmatig aan het lichaam af. De wasbare hoes van 100% biologisch katoen zorgt voor een zacht, prettig gevoel tijdens gebruik. In tegenstelling tot veel conventionele warmwaterkruiken, bevat deze warmwaterkruik natuurlijk rubber. Het is daarom een ​​natuurlijk alternatief voor synthetisch geproduceerde aardolieproducten. Onze warmwaterkruik van natuurrubber wordt geproduceerd in overeenstemming met de hoge kwaliteitsnorm BS 1970:2012.

  Toepassingsgebieden
  De warmwaterkruik van natuurrubber is gevuld met warm water en geeft warmte af aan het lichaam. De warmwaterkruik kan worden gebruikt voor warmtetoepassingen bij een algemeen koud gevoel.

  Gebruiksaanwijzing
  1. Haal de warmwaterkruik indien nodig voor gebruik uit de hoes en inspecteer de fles en de dop op slijtage en beschadiging. Plaats de warmwaterkruik vervolgens terug in een hoes voordat je hem vult. Gebruik nooit kokend water bij het vullen van de warmwaterkruik en vul deze tot tweederde van de capaciteit of minder. Vul de warmwaterkruik niet te vol, want hierdoor kan de fles barsten.
  2. Houd de warmwaterkruik rechtop bij de hals om het water te vullen en vul het langzaam om heetwaterspatten te voorkomen. Gebruik geen heet water rechtstreeks uit de kraan, omdat dit de levensduur van de fles aanzienlijk kan beïnvloeden. In plaats daarvan raden we aan om het water in een pan of waterkoker te verwarmen, maar niet aan de kook te brengen. Gebruik indien mogelijk geen water met een hoog kalk- of kopergehalte.
  3. Verwijder de lucht uit de warmwaterkruik door deze voorzichtig op een vlakke ondergrond naar buiten te duwen totdat er water zichtbaar is bij de vulopening. Draai de dop voldoende vast om te voorkomen dat de warmwaterkruik lekt. Handmatig aandraaien is voldoende.
  4. Draai de dop niet te vast. Controleer ten slotte of de trechter leeg is en of de fles goed vastzit door hem boven een gootsteen om te draaien en er voorzichtig in te knijpen. Gebruik indien mogelijk de warmwaterkruik met een stoffen hoes.

  Ook leverbaar in grote uitvoering 2 liter warmwaterkruik

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: Hoes: 100 % katoen (biologisch)
  Warmwaterkruik: 100 % natuurlijk rubber
  Inhoud: 0,8 l
  Was- en verzorgingsinstructies: De hoes kan worden verwijderd en is machinewasbaar op 30 °C
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie