• Natuurlijke Luchtreiniger Papier d`Armenie

  Bekend sinds de oudheid om zijn antiseptische, genezende en slijmoplossende eigenschappen!
  Producent: Redecker
  Code: PA635027
  Prijs:
  8.99

  Beschrijving
  Dit beroemde Papier d'Arménie®-boekje werd voor het eerst meer dan 120 jaar geleden gemaakt en bevat verwijderbare stroken geparfumeerd papier. Het wordt tot op de dag van vandaag nog geproduceerd in dezelfde fabriek in Montrouge, waar alleen traditionele productiemethoden worden gebruikt. Ook de formule uit 1885 is ongewijzigd.

  Het papier dankt zijn unieke aangename geur aan benzoëhars. Zonder dit zou Papier d'Arménie® nooit zijn geworden wat het is. Tijdens een reis naar Armenië ontdekte Auguste Ponsot de desinfecterende eigenschappen van de hars en besloot vervolgens deze in Frankrijk te introduceren. Bekend sinds de oudheid om zijn antiseptische, genezende en slijmoplossende eigenschappen, wordt benzoëbalsem traditioneel extern toegepast om astma, hoest en heesheid te behandelen.

  Gebruiksaanwijzing
  Scheur een strook af, vouw hem als een accordeon en plaats hem met de langste, dunste kant op een hittebestendig oppervlak. Steek het aan, blaas zachtjes zodat het papier niet verbrandt (Papier d'Arménie® moet langzaam branden).

  Papier d’Arménie® kan ook worden gebruikt zonder te branden. Scheur hele lakens af en plaats ze in kleerkasten, dressings, ladekasten, boeken, enz. Ze worden geparfumeerd met een subtiele, delicate geur.

  Papier d’Arménie® kan het hele jaar door worden gebruikt om je huis te laten ruiken en ermee een sfeer van welzijn te creëren.

  Wat advies
  • Verbrand één strip per keer, 3 tot 4 keer per week
  • Ventileer je huis regelmatig
  • Laat een brandende strip nooit onbeheerd achter
  • Laat het product niet binnen het bereik van kinderen achter.

  Land van productie: Frankrijk
  Inhoud: 36 st.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie